B3 inleder samarbete med friidrottaren Fredrik Samuelsson

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 15 JAN 2020
__

B3 inleder samarbete med friidrottaren Fredrik Samuelsson

Sport och wellness är en viktig del av B3s företagskultur och flera idrotts- eller wellnessaktiviteter arrangeras för våra medarbetare varje vecka. Nu förstärker vi vår wellnessatsning och inleder ett samarbete med friidrottaren Fredrik Samuelsson.

B3 ska stå för en levande och aktiv företagskultur, där hälsa och sport är en betydande del av gemenskapen. Utifrån den ambitionen samarbetar vi gärna med duktiga kulturbärare, både internt och externt. Nu är vi mycket glada för ett nytt samarbete med Fredrik Samuelsson.

B3 sponsrar Fredrik Samuelsson och även hans bror Jakob Samuelsson på resan mot OS och framtida EM och VM och kommer även att arrangera aktiviteter tillsammans.

— Det ska bli jättespännande att samarbeta med Fredrik Samuelsson. Han har verkligen många imponerande meriter bakom sig och är en lovande talang. Det ska bli mycket spännande att nu följa hans resa mot OS i Tokyo. Vi har redan planerat för gemensamma aktiviteter, bland annat kommer Fredrik i höst att arrangera en "prova-på" friidrottsdag för B3s medarbetare, säger Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer och ansvarig för Team B3.

Fredrik Samuelsson är friidrottare (tiokamp) och tävlande för Hässelby SK. Han har vunnit SM-guld åtta gånger och till de övriga meriterna hör fjärde plats i inomhus EM, nionde plats i EM och femtondeplats i VM. Jakob Samuelsson kom på femte plats i Finnkampen sitt första år som spjutkastare och har även tagit guld i Junior SM.

För mer information, kontakta Tommy Sarenbrant.

Foto: Jasper Jacobs

__
FREDRIK SAMUELSSON
__
JAKOB SAMUELSSON
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!