Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

GPTW

B3 vinner pris som Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt GPTW

För andra året i rad tar B3 Consulting Group hem en topplacering när Great Place To Work utser Sveriges bästa arbetsplatser 2021. Det innebär att B3 har utsetts till Sveriges tredje bästa arbetsplats i kategorin stora företag med över 250 medarbetare. Dessutom är B3 det högst placerade konsultbolaget på listan.

— Vi är väldigt glada och stolta över att vi återigen tar hem en pallplats som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Medarbetarna är vår allra viktigaste tillgång och vi strävar hela tiden efter att vara det bästa bolaget för konsulter inom IT och management. Att vi nu befäster vår topplacering ser vi som ett kvitto på att vi lyckats skapa en bra arbetsmiljö och kultur där medarbetarna trivs och utvecklas inom sina uppdrag, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

Bakom Sveriges Bästa Arbetsplatser står Great Place to Work®, som för nittonde året i rad har utvärderat och listat organisationer med bäst arbetsplatskultur i landet. För att kvala in på listan måste företagen initialt få ett mycket bra resultat i GPTWs medarbetarundersökning Trust Index, där 94% av B3s medarbetare anser att B3 är en mycket bra arbetsplats i enkäten som genomfördes 2020. Som komplement har B3 därtill genomfört en Culture Audit, vilket är en omfattande genomlysning av hur bolaget arbetar när de anställer, inspirerar, informerar, lyssnar, visar uppskattning, utvecklar sina medarbetare, visar omtanke, firar framgångar, fördelar medel samt hur de arbetar med socialt ansvarstagande.

— Jag är glad att vårt fokus på inkludering, wellness och lärande återigen leder till en placering i topp. Men det viktigaste är att vi är en arbetsplats som hela tiden följsamt förändras i takt med våra medarbetare och kunders behov, säger Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer på B3 Consulting Group.

Det är fjärde gången B3 placerar sig topp fyra i denna prestigefyllda tävling. B3 kom på andraplats 2020, fjärdeplats 2017 och tredjeplats 2016 som Sveriges bästa arbetsplats inom kategorin större företag med över 250 anställda.

För mer information, kontakta gärna Tommy Sarenbrant, ansvarig för rekrytering och Employer Branding på B3 Consulting Group, telefon 0732-018 009.

Kontakta oss