Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 Arena

B3 Consulting Group gör nyrekryteringar till koncernledningen

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag inom IT och Management med 700 medarbetare. Nu rekryteras Pernilla Brolin till ny HR-chef och Eva Clavin till ny försäljningschef för Publicområdet som kommer utveckla B3s erbjudande till marknaden inom offentlig sektor och agila team. Både Pernilla Brolin och Eva Clavin tillträder i augusti och kommer att ingå i B3 Consulting Groups koncernledning.

— Vi är jätteglada att få välkomna både Pernilla Brolin och Eva Clavin till B3. Pernilla Brolin har lång erfarenhet och stor bredd inom HR-området. Hon är också van att driva HR-frågor för geografiskt spridda verksamheter i stark tillväxt med olika förutsättningar och kulturer. Eva Clavin har djup branschkunskap inom offentlig sektor samt lång erfarenhet av att jobba med kunder och erbjudandeutveckling, särskilt inom agila team, vilket är ett viktigt fokusområde framåt för oss på B3. Både Pernilla och Eva kommer att tillföra värdefull kompetens och vara mycket viktiga för B3s fortsatta utveckling, säger Anette Billing, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

Pernilla Brolin kommer närmast från rollen som People & Culture Partner på Knowit. Hon har tidigare även arbetat med HR-relaterade frågor inom rekryterings- och bemanningsbranschen samt call-center-branschen där hon haft roller som HR-Chef, affärsutvecklare, affärsområdeschef, konsultchef och rekryterare.

— Det känns verkligen spännande att få tillträda rollen som HR-chef på ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med en stark företagskultur som B3. Med min stora passion för ett affärsinriktat HR-arbete ser jag fram emot att kunna bidra till fortsatt tillväxt i en het kandidatmarknad där kampen om att attrahera och behålla talanger blir allt viktigare, säger Pernilla Brolin.

Eva Clavin har jobbat inom IT-branschen sedan slutet av 90-talet, senast som kundansvarig och med säljledning på Knowit. Hon har tidigare haft roller som bland annat konsultchef, leveranschef och erbjudandeansvarig på Cybercom och AU-System.

— Jag har ett stort engagemang för affärs- och erbjudandeutveckling, i nära samarbete med kund. Relation och förtroende är viktiga ledord för mig. B3 är ett välrenommerat bolag med intressant verksamhet, unik kultur och ett starkt varumärke. Jag är imponerad av vad B3 har åstadkommit inom den offentliga sektorn de senaste åren och jag ser fram emot att få bidra till den fortsatta utvecklingen, säger Eva Clavin.

För mer information, kontakta Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group, telefon 0725-02 17 83.

Pernilla Brolin

Pernilla Brolin

Eva Clavin

Eva Clavin

Kontakta oss