Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Säkerhet

B3 tecknar nytt ramavtal med Skandia

B3 Consulting Group har tecknat ett nytt ramavtal med Skandia. Ramavtalet omfattar ett brett utbud av IT-konsulttjänster.

— Vi är mycket glada för det nya ramavtalet med Skandia. Bank, finans och försäkring är en dynamisk bransch där vi både har lång erfarenhet och djup expertkunskap inom IT och management. Vi ser nu fram emot att få skapa nya möjligheter tillsammans med Skandia, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

Ramavtalet med Skandia omfattar expertkompetens inom olika roller, från ledning och styrning till utveckling, test, arkitektur, analytics, infra, cloud och säkerhet.

B3-koncernen har lång erfarenhet från uppdrag inom bank-, finans- och försäkringsbranschen i Sverige. Under de senaste åren har uppdrag och åtaganden inom bank, finans och försäkring stått för i storleksordningen 20% av B3-koncernens omsättning.

För mer information, kontakta gärna Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group, telefon 070-899 36 70.

Kontakta oss