Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Miljöbild Sundsvall

B3 tecknar nytt ramavtal med Cambio

B3 Consulting Group har tecknat ett nytt ramavtal med e-hälsoföretaget Cambio, en marknadsledande leverantör av vårdinformationssystem i Norden. Ramavtalet omfattar expertstöd till flera av Cambios utvecklings- och implementationsprojekt.

— Vi är verkligen glada för det nya ramavtalet. Cambio är en av de ledande aktörerna inom digitalisering av svensk sjukvård med innovativa lösningar som förbättrar vården och ökar patientsäkerheten. B3 har ett starkt erbjudande inom e-hälsa med många erfarna konsulter och vi ser nu fram emot att få skapa nya möjligheter tillsammans med Cambio, säger Jörgen Samuelsson, affärsområdeschef på B3.

Idag finns Cambios vårdinformationsstöd implementerat eller under införande i 18 Regioner i Sverige med över 170 000 användare. Ramavtalet omfattar expertstöd av specialister och team till flera av Cambios utvecklings- och implementationsprojekt. Exempel på roller som efterfrågas är applikationsspecialister, infrastrukturarkitekter, integrationspecialister och utvecklare. Ramavtalet löper årsvis med start från och med januari 2022.

B3 har sedan många år tillbaka spetskompetens och djup verksamhetskunskap inom vårdsektorn genom specialistbolaget B3 Healthcare Consulting. Under 2021 stärktes erbjudandet ytterligare med det nybildade bolaget B3 HealthTech som fokuserar på teknikinriktade tjänster. Tillsammans med uppdragsgivarna utvecklar B3 svensk vård genom e-hälsa och digitalisering.

För mer information, kontakta gärna Jörgen Samuelsson, telefon 0733-21 05 00.

Kontakta oss