Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 miljö redigera

B3 förstärker samarbetet med Verisure

B3 Consulting Group AB (publ) har tecknat ett nytt ramavtal med Verisure och förstärker nu det tidigare samarbetet. Det nya ramavtalet innefattar konsulttjänster inom systemutveckling, projektledning, Business Intelligence och Cloud och gäller i tre år.

— Vi är oerhört glada över det fortsatta förtroendet och att B3 på nytt blir preferred partner till Verisure. Det nya ramavtalet skapar framförallt möjligheter för våra B3-bolag i Skåne, en marknad där B3 har växt de senaste åren. B3 har idag en stark position inom regionen med närmare 100 medarbetare och specialistkompetens inom bland annat systemutveckling, verksamhetsutveckling och cloud, säger Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

B3 har samarbetat med Versiure under flera år och haft förtroendet att stötta organisationen med bland annat systemutveckling, Infrastruktur och DevOps inom flertalet olika projekt. Det nya ramavtalet började gälla i slutet av 2022 och gäller till slutet av 2025.

— Vi har ett mycket bra samarbete med Versiure som vi nu gläder oss åt att få förstärka och vi ser fram emot att få fortsätta skapa nya möjligheter tillsammans, säger Fredrik Fiedler, VD för B3 Skilled i Malmö och kundansvarig för Verisure.

Kontakta oss