Erbjudande - B3 stöttar dig inom IT och management

Bli kontaktadarrowIcon
ERBJUDANDE
__

Digitalisering för framtiden

Hos B3 möter du några av de vassaste konsulterna i branschen. Du får stöttning på hela resan, från analys och strategi till förändringsledning och utveckling av nya plattformar för digital kundupplevelse.

Utveckla verksamheten med digitalisering.

Digitalisering handlar om teknik. Eller?

Det är lätt att tänka sig digitalisering som en teknisk utmaning. Och det är naturligtvis sant. Men bara delvis. Den viktigaste och avgörande faktorn är medarbetarna. För att transformationen ska lyckas gäller det att få med alla i organisationen. Förändringsledning är centralt för att lyckas. Och till din hjälp behöver du tre byggstenar: verksamhetsutveckling, innovation och infrastruktur.

Digitaliseringsprocessen består av en rad faser, som var och en kräver viss eftertanke. Nya trender, plötsliga tekniksprång, disruptiva affärsmodeller, kommande branschutmaningar, förändrade kundbeteenden och nya arbetssätt är bara några av de olika saker som påverkar och som behöver vägas in.

Valet av lösning handlar till största delen om kunskap och erfarenhet - inte tycke och smak. B3s expertkonsulter verkar som rådgivare och samarbetspartners och hjälper dig genom hela besluts- och projektcykeln.

Se hur vi kan stötta dig inom:
Hitta rätt kompetens för din bransch:
INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
HÖR VAD VÅRA KUNDER HAR ATT SÄGA OM OSS
__

NIKLAS FORSBERG, IT MANAGER EPIROC

ANNA GRANLUND, CHEF PROJEKT OCH FÖRVALTNING SVEASKOG

Nyfiken på B3? Kontakta oss!