Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Handel

Digitaliseringen kliver in i butiken

Det ska vara enkelt för kunderna att handla och blir det fel ska du enkelt kunna rätta till det. När din kundresa är fri från motstånd och frustration blir kunden nöjd och kommer tillbaka. Bekvämligheten skapar kundlojalitet.

När butiken i allt högre grad flyttar in i mobilen krävs ett nytt grepp och förhållningssätt för att du fortsatt ska vara relevant. Och det ställer nya krav på dina medarbetare. Kunddata det nya guldet och genom att ta tillvara på datan och agera på den kan du lyfta dina affärer till nya höjder.

Redigera Lowres
rpa

Tillsammans skapar vi dina nya möjligheter genom:

Kunden i butiken

Samspelet mellan den fysiska och den digitala butiken står högt på agendan för många som arbetar med digitalisering inom Handel. Butiksmedarbetarna får en ny roll och med digitalt stöd kan de både ta betalt, lägga beställningar och agera kundservice på en och samma gång. Vi hjälper dig med både beslutsunderlag och stöd vid genomförandet.

Digitalisering av allt

Med innovativ teknik och design skapar vi konkurrenskraftiga lösningar med fokus på förtroende och smidighet för att öka användning och konvertering. Vi lär känna dina kunder och anpassar lösningen utifrån faktiska användarbehov och era affärsmål.

Kundlojalitet

Kunskapen om dina kunder är idag kanske den mest värdefulla tillgången du har, men hur tar du hand om den? Och hur bygger du relationer med hjälp av den? Vi har verktygen för att du ska lyckas.

Det digitala samarbetet

Med hjälp av Microsoft Teams och Microsoft 365 kan ni lyfta samarbetet och kommunikationen mellan butiker och medarbetare till en ny nivå. Följ försäljningen, informera om kampanjer, skapa arbetsscheman och mycket mer. Vi guidar er till en framgångsrik implementation i butikerna där samtliga medarbetare kan vara delaktiga.

Effektivare processer

I en bransch i snabb förändring gäller det att ligga i framkant för att leva upp till kundernas krav och inspirera dem till nya köp. Genom att automatisera arbetet med orderstatus, lagersaldon, leverantörsfakturor, försäljnigsstatistik och tidrapportering för timanställda kan vi hjälpa er att frigöra tid för nya innovationer och stätta ett större fokus på kundupplevelsen.

Datadrivet arbetssätt

Inom handel genereras enorma mängder data. Rätt använd kan data leda till ökad försäljning, bättre marginaler och möjligheten att skräddarsy erbjudanden till olika konsumenter. Vi hjälper dig både med tekniken och analysen samt att förändra arbetssätten så att verklig nytta uppnås.

Kontakta oss