Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Erbjudande: Modern Workplace

Modern Workplace

Var du vill, när du vill och från vilken enhet som helst. Samarbete på distans skapar många nya möjligheter och med en effektiv plattform läggs grunden för en flexibel och funktionell arbetsmiljö som kan spara både tid och pengar.

Under 2020 har nästan alla tvingats prova helt nya sätt att arbeta. Många ser att telefoni, videokonferenser, chat och dokumenthantering skapar en ny, mer flexibel, arbetsplats som inte är bunden till ett fysiskt kontor. Vi hjälper dig att modernisera din arbetsplats med hjälp av de mest effektiva verktygen i Microsoft 365. Och vi säkerställer att verktygen finns uppe och snurrar, säkert hanterade på de enheter de ska finnas och att alla användare kommer åt dem.

delar_q4_2019
Medarbetare i Göteborg

Tillsammans skapar vi dina nya möjligheter genom:

Ett nytt sätt att jobba

Modern teknik lägger grunden för nya sätt att jobba. Det kan handla om att utnyttja fler människors kunskaper, att använda AI och algoritmer för att automatisera eller att helt enkelt se till att medarbetarna får en smidigare mer flexibel arbetsmiljö. Vi hjälper dig att rita kartan och våra förändringsledare stöttar dig så du hittar rätt för din organisation.

Moderna verktyg

Den nya arbetsplatsen skapas av nya verktyg som alla behöver behärska för att organisationen ska bli effektiv. Vi hjälper dig att komma igång, att förstå hur det fungerar och att nyttja potentialen i de verktyg du har.

Innovation & utveckling

Anpassa och utvidga användningen av tekniken inom din organsiation. Med moderna verktyg finns grunden för att automatisera, bli datadriven och utveckla innovativa sätt att jobba. Tillsammans utforskar vi möjligheterna.

Cloud operation

I molnet lever du i en miljö som kontinuerligt uppdateras. Det betyder att du också måste göra det. Vi hjälper dig att jobba agilt och vara steget före förändringarna. Vi håller koll på alla era verktyg, enheter och individer och hjälper om ni stöter på problem.

En trygg molnresa

Etablera en miljö i molnet som är säker, flexibel och lätt att ta till sig för alla inblandade. Vi har metodiken och verktygen för att se till att du landar rätt och vi stöttar din organisation hela vägen.

Har din organisation en idé som ni snabbt vill förverkliga eller en process som kan bli ännu bättre? B3 kan hjälpa er med att utveckla processpecifika applikationer och att möta nya digitala behov.

Kontakta gärna mig för mer information

Jonny Mattes

Kontakta oss