Sätt rätt kanalstrategi för framtidens kundmöte | B3

Bli kontaktadarrowIcon
ERBJUDANDE: FRAMTIDENS KUNDMÖTE
__

Framtidens kundmöte

Ett bra kundmöte startar ofta med ett genuint intresse för vad som underlättar och effektiviserar dina kunders vardag. Förväntningarna höjs i takt med att nya aktörer lanserar tjänster som visar hur smidigt det kan vara att genomföra ett köp eller hantera ett ärende.

Det finns mycket att vinna på att driva kanalutvecklingen utifrån ett kundfokus. En smart kanalstrategi för ökad självservice sänker kostnaderna och ger samtidigt användaren möjlighet att agera på sina egna villkor. Vi startar ofta uppdrag med att kartlägga kundresan när tjänster ska utformas eller förbättras.

TILLSAMMANS SKAPAR VI DINA NYA MÖJLIGHETER GENOM:
__
 • Kundinsikter och kundresor

  Det finns ett stort värde med att jobba systematisk med kundinsikter. Det ger underlag för nya utvecklingsområden och input till löpande prioriteringar. Värdet av att ha en gemensam intern förståelse är hög och den skapas bäst genom att ställa frågor direkt till dina kunder.

 • Design av nya digitala tjänster

  Med en effektiv kanalstrategi kan du utvecka skräddarsydda tjänster som ger kunderna möjlighet att utföra sina ärenden när det passar. Och det säkerställer hög kvalitet i alla steg.

 • Kundorienterad organisation

  En bra kundupplevelse är ofta resultatet av en organisation där kundfokus syns i både tydliga värderingar och styrning. Men det är också viktigt att skapa förutsättningar för att erbjuda en bra kundupplevelse genom flera kanaler och interna avdelningar som blir involverade.

 • Framtidssäkrad kanalstrategi

  Det skapas helt nya arenor och ekosystem där beslut fattas och transaktioner genomförs. Att ta ett strategiskT grepp om hur ett företags erbjudande exponeras och i vilka kanaler som interaktionerna ska ske är avgörande för erbjuda ett högt kundvärde och en konkurrenskraftig verksamhet. Vi hjälper dig hela vägen från analys och strategiska vägval till genomförandeplanen.

 • Tillgänglig och effektiv kundservice

  Att organisera och hantera stora volymer av kundinteraktioner är en utmaning. Vi har erfarenhet från uppdrag hos flera stora kundtjänstverksamheter - ofta globala - där målet har varit värdeskapande snarare en kostnadsjakt. Digitaliseringen har erbjudit både nya kanaler som ska hanteras men även nya verktyg som ger snabba träffsäkra svar och avlastar verksamheten.

Kontakta gärna mig för mer information

__
Kontakta gärna mig för mer information
__

Fredrik Dolléus

Fredrik Dolléus

ELLER FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

Nyfiken på att samarbeta med B3? Här gärna av dig!