Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Pernilla Brolin

B3 tar hem pris på Stora Karriärdagen

B3 bland finalisterna till Årets Karriärföretag och Pernilla Brolin vinner pris som årets HR-chef på Stora Karriärdagen

Karriärföretagen utser årligen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, Årets Karriärföretag. Över 200 organisationer var i år nominerade och de arbetsgivare och nyckelpersoner som utmärkt sig särskilt koras inom olika priskategorier. Vinnarna presenterades på den Stora Karriärdagen som arrangerades i går kväll i Stockholm. B3 Consulting Group tog sig till finalplats bland Årets Karriärföretag och Pernilla Brolin, Head of People and Culture, utsågs till årets HR-chef i kategorin Civilingenjörer.

- Jag är otroligt glad och stolt över detta pris, både att B3 återigen är i topp bland Årets Karriärföretag och att jag själv får ta emot priset som årets HR-chef. Det är verkligen hedrande att allt det fina arbete som vi bedriver tillsammans på B3 lyfts fram och uppmärksammas. Vår kultur bygger på entreprenörsdriv, delaktighet och samarbete, så tack alla fantastiska ledare och medarbetare som bygger bolaget med oss vare dag”, säger Pernilla Brolin, Head of People & Culture på B3 Consulting Group.

Karriärföretagen har sedan 2011 presenterat sin lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder bäst karriärmöjligheter för studenter och Young Professionals enligt ett antal kriterier. B3 vann priset som Årets Karriärföretag IT 2022. Över 200 organisationer var i år utnämnda till Årets Karriärföretag varav femton företag gick vidare till final. B3 var en av finalisterna med nomineringen: 

B3 har utmärkt sig i många år med ett gediget employer branding-arbete. Utöver deras eminenta HR-avdelning har B3 även en fantastisk storytelling i deras kommunikation. Genom personliga berättelseer och kontinuitet gör B3 det tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgångar. Därmed råder det ingen tvivel att B3 är nominerad till Årets Karriärföretag 2023.

Pernilla Brolin var en av finalisterna i kategorin Årets HR-chef och tog hem priset i kategori civilingenjörer med följande nominering:

Pernilla Brolin är en framstående kandidat för priset "Årets HR-chef" tack vare sin enastående förmåga att skapa en inkluderande arbetskultur. Genom att främja mångfald och jämställdhet inom företaget har hon inte bara ökat medarbetarnas engagemang och välbefinnande, utan även positivt påverkat företagets resultat. Hennes innovativa strategier och dedikation till att utveckla medarbetarnas kompetens gör henne värdig denna nominering.

Kontakta oss