Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet 240222

B3 ledarskapsprogram

Lyckad start för B3s nya ledarskapsprogram

I slutet av förra veckan var det uppstart för B3s nya ledarskapsprogram som går under namnet Y3. Under 18 månader kommer deltagarna samlas till 10 träffar med tre bärande tema som ger både lärande och praktisk handling i vardagen och som bygger på träning i ledarskap, AI och disciplin som kultur.

Samtliga chefer med personalansvar på B3 har inbjudits till att delta och alla deltagare förbinder sig till en aktiv medverkan som bygger på både självstudier mellan träffarna och engagemang i möten. Programmet baseras till stor del på Jim Collins bok ”From Good to Great” - Hur vanliga företag tar språnget till mästerklass. Ai är också ett bärande tema genom programmet.

Målsättningen med programmet är att ledningen på B3 ska ha ett precist och gemensamt språk, ambitiösa mål som alla känner ägarskap för, och ha kul och utvecklas tillsammans. Alla som deltar i programmet måste också känna engagemang och driv för B3s gemensamma vision, att vara Sveriges bästa konsultbolag för våra medarbetare, kunder och ägare.

- Nu gör vi en stor satsning på B3 med vårt nya ledarskapsprogram Y3! Vi har höga ambitioner för framtiden och för att nå dessa mål och ännu högre krävs det att vi har kompetenta, ambitiösa och handlingskraftiga ledare som både kan inspirera medarbetarna och lyfta verksamheten till nya nivåer. Vi måste också ha en gemensam plattform inom koncernen för att kunna samarbeta och utveckla B3 på bästa sätt. Vi gläder oss åt att startskottet för Y3 var så lyckat och jag vill passa på att tacka alla som deltog med stort engagemang. Det är så vi skapar möjligheter tillsammans, säger Sverre Bjerkeli, tf VD och koncernchef.

 

Y3 ledarprogram

Kontakta oss