Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Lärarförbundet

B3 inleder nytt partnerskap med Bizagi

B3 Consulting Group har inlett ett nytt partnerskap med Bizagi, en internationellt ledande leverantör som tillhandahåller en kraftfull plattform för digital processautomation. Genom partnerskapet stärker B3 sitt erbjudande inom processautomation genom att utöver RPA, integration, AI/ML nu även kunna inkludera work-flow och low-code process automation-lösningar till kunderna.

— Vi är väldigt glada för det nya partnerskapet med Bizagi. Bizagi är marknadsledande inom low-code process automation och genom samarbetet får vi nu ännu bättre möjligheter att stötta kunderna i deras digitala transformation och automatisering av verksamhetsprocesser, säger Klas Fokine, VD för B3s specialistbolag B3 Automate, som skapar nya möjligheter inom RPA och automatisering.

B3 har de senaste åren stärkt kompetensen inom processautomation och har idag ett starkt team med experter som hjälper kunderna på hela resan, från rådgivning och utveckling till förvaltning och RPA-plattform som tjänst. Det nya samarbetet med Bizagi, där B3 är Authorized Business Partner, innebär att B3 kan leverera konsulttjänster och införande av Bizagis lösningar inom hela Skandinavien samt i Polen.

— Vi är mycket glada för möjligheten att få samarbeta med B3 och vi ser fram emot att få stötta bolagets kunder i att snabbt kunna utveckla sina verksamheter och processer genom automatisering, säger Gustavo Gomez, VD för Bizagi.

Bizagi, som i The Forrester Wave™ har utsetts till ledare inom digital process automation, kopplar samman användare, applikationer, robotar och information. Tack vare sin användarvänlighet och flexibilitet möjliggör Bizagi för ett genuint och nära samspel mellan verksamhet och IT som ger snabbare och mer framgångsrika införanden. En nyligen genomförd studie visade att Bizagis kunder uppnådde en genomsnittlig avkastning på sin investering i plattformen på 288% över tre år. Total Economic Impact™ Study genomförd av Forrester Consulting visar att Bizagis kunder upplevde produktivitetsvinster för slutanvändare, kostnadsbesparingar och ökade intäkter genom att automatisera processer med Bizagis plattform som grund.

Klas Fokine

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Klas Fokine

klas.fokine@b3.se
076-101 83 25

Kontakta oss