Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet 240304

Ny startup i Linköping och Norrköping

B3 stärker positionerna i Linköping/Norrköping

B3 Consulting Group växer och utvecklas, bland annat genom en större lokal närvaro i Sverige. Nu startas ett nytt specialistbolag inom B3 med ambitionen att bli en självklar partner inom systemutvecklingstjänster för organisationer inom regionen Linköping/Norrköping. Bolaget har grundats av Eva Clavin och Karl Lindau, båda med en lång och gedigen erfarenhet inom IT-konsultbranschen och affärsutveckling.

- Vi gläder oss åt att få etablera ett nytt bolag och att stärka B3-koncernens lokala närvaro inom den starka regionen Linköping/Norrköping. Det finns många framträdande organisationer inom regionen, bland annat inom industri, offentlig sektor och försvarsindustri, och vi ser fram emot att få hjälpa flera kunder att skapa nya möjligheter genom digitalisering och systemutveckling. Det nya bolaget blir ett mycket starkt komplement till B3s övriga verksamhet, säger Anders Nilsson, affärsområdeschef för Digital Experience & Solutions.

Det nya bolaget kommer främst att vara inriktat på att erbjuda spetskompetens inom systemutveckling och närliggande kompetenser såsom integration, teknisk projektledning, test och arkitektur. Bolaget har som målsättning att samarbeta med kunder inom både privat och offentlig sektor genom en nära och långsiktig relation. Bolaget har startats av Eva Clavin som har lång erfarenhet från att driva utveckling inom framför allt den offentliga sektorn och Karl Lindau, med lång erfarenhet inom R&D och utveckling

- Vår målsättning med det nya bolaget är att vara våra kunders förlängda arm och erbjuda dem hjälp genom spetskompetens inom systemutveckling och en stark lokal närvaro. Vi ser fram emot att etablera nya samarbeten och är verkligen förväntansfulla på att komma i gång. Vi gläder oss också mycket åt möjligheten att få starta och bygga ett bolag tillsammans med B3, där vi har en stark koncern med många specialistbolag i ryggen, säger Eva Clavin och Karl Lindau.

Kontakta oss