Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl


B3 nomineras till ett av Årets Karriärföretag 2023

För andra året i rad är B3 med på listan över nominerade företag till Årets Karriärföretag 2023. B3 hyllas bland annat för sitt arbete med employer branding och satsning på Wellness.

B3 tilldelas utmärkelsen med nomineringen:

”B3 Consulting Group har en av Sveriges starkaste företagskulturer. Deras familjära och varma arbetsplats är både imponerande och inspirerande. Det är tydligt att medarbetarna är deras viktigaste tillgångar. Med exempelvis en stor satsning på medarbetarnas hälsa genomför de årligen 144 Wellness-aktiviteter. B3 Consulting Groups engagemang är utöver det vanliga och varje dag blir man överraskad över hur imponerande deras employer branding-arbete är.”

Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals men även Senior Professionals. Syftet med utmärkelsen är att hjälpa och leda Sveriges studenter och Young Professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete.

B3 tog tidigare i höstas hem segern som Årets Karriärföretag 2022 inom kategorin IT.

Se hela listan här Länk till annan webbplats.

För mer information, kontakta Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer, telefon 0732-01 80 09.

Kontakta oss