Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Karriärföretag 2022

B3 utses till Årets Karriärföretag 2022

B3 Consulting Group tog hem segern och utsågs till Årets Karriärföretag inom kategorin IT när Karriärföretagen korade vinnarna i går kväll. Av de närmare 200 företag som kvalificerade sig till Årets Karriärföretag 2022 utsågs vinnare inom fem kategorier där B3 hamnar på första plats som Årets Karriärföretag IT framför samtliga utnämnda IT-konsultbolag.

— Vi är oerhört glada och stolta över att B3 utses till Årets Karriärföretag inom IT. Att bygga en arbetsplats där medarbetarna trivs och ständigt utvecklas i sitt yrke är det absolut viktigaste för oss och denna utmärkelse bekräftar att vi är på rätt väg. Att B3 därtill utses till det främsta IT-konsultbolaget bland de nominerade är väldigt hedrande, säger Anette Billing, VD och koncernchef på B3 Consulting Group.

Karriärföretagen har sedan 2011 presenterat sin lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder bäst karriärmöjligheter för studenter och Young Professionals upp till 35 år. Omkring 1000 företag, statliga verk och myndigheter har varit med i urvalet inför Årets Karriärföretag 2022. B3 utnämdes till ett av Årets Karriärföretag med nomineringen nedan under hösten 2021. En nominering som sedan ledde till vinst.

”B3 Consulting Group är en förebild på många plan. Deras känsla för det kommunikativa är utöver det vanliga. De lyfter sina medarbetare och visar med stort självförtroende att de idag har en av Sveriges varmaste företagskulturer – Och vi håller med. Något som särskiljer B3 Consulting Group från andra arbetsgivare är deras engagemang i medarbetarnas hälsa. Med hela 144 Wellness-aktiviteter per år gör de allt för att alla ska må bra. Kombinera detta med goda karriärmöjligheter och vi har en attraktiv arbetsgivare.”

— Det är verkligen roligt att vår wellnessatsning uppmärksammas då det är en viktig del av vår företagskultur. Vi tror på att medarbetare som mår bra och har balans i livet, presterar bättre och har det roligare på dagarna. Vi har tidigare även hamnat på pallplats i Great Place To Work och detta i kombination med utmärkelsen från Karriärföretagen är ett bevis på att vi har skapat en levande och varm kultur på B3 där vi skapar möjligheter tillsammans, tillägger Anette Billing.

Samtliga företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag, förutsatt att organisationen uppfyller ett antal grundkriterier i antal anställda och omsättning samt att det finns ett aktivt arbete med rekrytering och employer branding. Organisationerna granskas av en expertpanel som bland annat betygssätter närvaro i sociala medier, karriärsidor på webben, aktiviteter som genomförs och hur attraktivt bolaget är som arbetsgivare. Därefter utser juryn en vinnare. Läs vidare på karriarföretagen.se.

För mer information, kontakta Anette Billing, VD och Koncernchef, telefon 0725-02 17 03 eller Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer, telefon 0732-01 80 09.

Kontakta oss