Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

CodeRight

B3 CodeRight växer och stärker positionen inom systemutveckling

Stockholmsbolagen B3 Nuway Stockholm AB och B3 CodeRight AB går samman och bildar ett gemensamt bolag under det fortsatta namnet B3 CodeRight AB, ett dubbelt så vasst specialistbolag inom området systemutveckling. B3 CodeRight AB består nu av drygt 50 seniora konsulter inom system- och webbutveckling, arkitektur, UX och design, test och teknisk ledning.

— Sammanslagningen sker naturligt och kommer ta verksamheten till nästa nivå där vi kan skapa ännu fler möjligheter för våra kunder. CodeRight och Nuway är också två lika bolag i grunden med fokus på medarbetaren och en perfekt matchning av kultur, kompetens, och ambition. Som en större verksamhet har vi nu ännu bättre förutsättningar att ta vara på både våra kunders och medarbetares intressen och fortsätta utveckla bolaget till dess fulla potential” - säger Nicklas Arleij, VD B3 CodeRight AB.

I samband med samgåendet flyttar också B3 CodeRight till nya fräscha lokaler i centrala Stockholm på Sveavägen 56. I lokalerna finns sedan tidigare B3 CodeRights systerbolag, digitalbyrån Rebel and Bird.

Philip Svensson, Affärsområdeschef på B3 CodeRight och Nuway Stockholm AB, fortsätter:
— Vi är specialister och levererar kompetens inom hela systemutvecklingsprocessen, både som förstärkning i kundernas organisation men också hela team och projekt. Våra kunder finns inom många branscher, både inom privat och offentlig verksamhet. Gemensamt för kunderna är att de uppskattar våra handplockade konsulters spetskompetens, erfarenhet, och kunskap inom både beprövade och nya teknologier. När vi dessutom nu delar lokaler med digitalbyrån Rebel and Bird, som vi länge samarbetat nära med, har vi stora möjligheter att ta hela våra kunders system- och webbutvecklingsprojekt från konceptstadiet till utrullad lösning.

B3 CodeRight ingår i B3 Consulting Group. Hela koncernen, som sysselsätter 630 medarbetare i Sverige och Polen, hade förra året 850 miljoner kronor i nettoomsättning med ett resultat strax över 40 miljoner.

För mer information, kontakta gärna Nicklas Arleij, tfn 070-645 00 03.

Kontakta oss