Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet 240423

Händer på tangentbord2

B3 stärker positionen som digital partner genom etableringen av B3 Elevate

B3 Consulting Group utvecklas och växer. Nu etableras det nya specialistbolaget B3 Elevate genom att bolagen B3 Dynamics och B3 Core går samman och bildar ett nytt bolag som speglar B3s ambition att stärka sin roll som digital partner och långsiktig Dynamics-specialist. B3 Elevate levererar tjänster inom strategi och utveckling av AI-baserade molnapplikationer och leds av Daniel Cato

Vi är glada att kunna presentera det nya bolaget B3 Elevate, som kommer kunna leverera ett högt kundvärde vid införande av moderna helhetslösningar anpassade för morgondagens organisationer inom marknadsföring, försäljning och kundservice. Erbjudandet sträcker sig från strategi, via projekt, och vidare till förvaltning, tack vare ett starkt team av kompetenta teknik- och verksamhetsexperter i nära samarbete. Bolaget blir också ett mycket starkt komplement till B3s övriga verksamhet, säger Fredrik Dolléus, affärsområdeschef för Digital Management.

Som långvarig Microsoft-partner förstärker B3 Elevate organisationers förmåga att hantera digital transformation med stöd av Dynamics 365. Genom att bistå under hela transformationsfasen kommer B3 Elevate hjälpa kunder att utveckla sina arbetssätt och ge organisationer tillgång till en kraftfull AI-baserad plattform som enkelt ger varje användare nya insikter och ökar produktiviteten.

B3 Elevate har grundats och leds av flera erfarna entreprenörer med lång bakgrund inom digital transformation, rådgivning och affärssystem. Daniel Cato har utsetts till VD. Daniel har över 15 års erfarenhet av Dynamics 365, bl.a. som ledare inom Customer Success på Microsoft. Vice VD blir Patrik Blomberg, tidigare affärsutvecklingschef för B3-koncernen, med lång erfarenhet som konsult och entreprenör inom verksamhetsutveckling.

Jag ser verkligen fram emot att få hjälpa kunderna att skapa nya och innovativa möjligheter med Dynamics 365 som grund, tillsammans med ett riktigt starkt team inom bolaget. Vi lägger stor vikt vid att bygga en social och inkluderande kultur där både kompetensutveckling och förverkligande av personliga ambitioner prioriteras. Vårt mål är att göra B3 Elevate till en attraktiv arbetsplats för våra konsulter och en värdefull partner för våra kunder, där vårt långsiktiga engagemang banar väg för ömsesidig framgång och möjligheter att nå nya höjder, säger Daniel Cato, VD för B3 Elevate

Kontakta oss