Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Anette Billing

Anette Billing ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group AB

Anette Billing har utsetts till ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group AB (publ). Anette Billing har lång och gedigen erfarenhet från ledande positioner inom IT-konsultbranschen och kommer närmast från Cybercom.

— Anette Billing är en erfaren ledare med djup branschkunskap och lång erfarenhet från IT-konsulting. Därutöver har hon ett starkt driv och erfarenhet av att skapa tillväxt och resultat, vilket kommer att vara viktiga tillgångar för B3s fortsatta utveckling. Anette Billing har även god vana av att jobba med kulturfrågor och ledarutveckling, områden som är centrala för att stärka och bevara kulturen vi har inom B3. Vi ser fram emot att få välkomna Anette som ny VD, säger Sverre Bjerkeli, styrelseordförande för B3 Consulting Group.

Anette Billing har en examen i systemvetenskap från Umeå universitet och har arbetat inom IT-konsultbranschen hela sitt yrkesliv i ett flertal ledande positioner. Hon har god erfarenhet av förändringsledning, att arbeta inom entreprenörsdrivna bolag samt att skapa goda resultat i flera verksamheter, senast inom Cybercom Stockholm. Tidigare har Anette även haft ledande befattningar inom Sogeti, Atea och CGI.

— B3 är ett professionellt bolag med en spännande verksamhet, sunda värderingar och stor potential. Jag ser mycket fram emot att få tillträda som VD för B3 Consulting Group och att lära känna både verksamheten och medarbetarna närmare, säger Anette Billing.

Anette Billing förväntas tillträda tjänsten senast den 1 april 2022. Nuvarande VD och koncernchef, tillika grundare av B3, Sven Uthorn kvarstår till dess.

För ytterligare information, kontakta Sverre Bjerkeli, styrelseordförande B3 Consulting Group, mobilnummer +47 928 38 072

Anette B

Anette Billing

Kontakta oss