Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Planta i jord

B3 arrangerar Hållbarhetsvecka

Mellan den 13–17 mars arrangerar vi en Hållbarhetsvecka på B3. En rad spännande aktiviteter kommer att äga rum under denna vecka. Per Matsson, Hållbarhetsansvarig på B3 berättar mer nedan om vad vi på B3 gör inom området.

Varför arrangerar B3 en Hållbarhetsvecka?

— Hållbarhet berör oss alla. Vi på B3 har länge arbetat systematiskt med hållbarhet för att få nöjda medarbetare, kunder och att vara en god kraft i samhället. Hållbarhetsveckan hoppas vi kommer att stimulera alla inom B3 till att fortsätta det positiva arbetet. Vi kommer bland annat hålla ett Lunch and Learn där vi kommer prata om vad hållbarhet innebär på B3. Vi kommer också att arrangera en inspirationsföreläsning med föreläsaren Annika Sundin, som dagligen inspirerar sina 18 000 följare kring hållbarhet på Instagram-kontot ”Medveten i stan”. Annika bjuder på konkreta tips, pepp och inspiration till förändring om hur man kan bli mer hållbar i sin vardag. Dessutom har vi hållbarhetsfokus på alla aktiviteter med Team B3 och ger ett bidrag på 500kr per deltagare till WWF och projektet Rädda regnskogen. För dig som är kund eller samarbetspartner till B3 ger vi 1000kr per deltagare.

Hur arbetar B3 med hållbarhet?

— B3 vill vara ett bolag med goda relationer till samhället och med en positiv påverkan på människor och miljö. Vi bryr oss om världen och varandra. Exempel på insatser som vi gör just nu är allt ifrån olika aktiviteter kring jämställdhet och inkludering till reduktion av CO2-emissioner från B3s verksamheter.

Vilka mål har B3 för sitt miljöarbete?

— De långsiktiga målen och inriktningen finns i vår hållbarhetspolicy. Den tjänar som ram för B3s hållbarhetsarbete, och hjälper oss att fokusera våra förbättringar, både stora och små. Vi gör det exempelvis genom att stötta våra kunder inom digitalisering, utbilda våra medarbetare och genom att följa upp effekterna av vårt arbete och redovisa dem till externa intressenter.

Mer information om B3s hållbarhetsarbete hittar du här.

Kontakta gärna mig för mer information

Per
Matsson

per.matsson@b3.se
070-625 32 72

Kontakta oss