Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Block 5-2

B3 stärker sina positioner i Gävle-Dala-regionen

B3 Consulting Group har under det senaste året växt i Dalarna och Gävleborg med många kunder som efterfrågar bolagets tjänster. För att möta den positiva utvecklingen bildas nu det nya specialistbolaget B3 Complete genom en fusion av B3 Consulting Dalarna och B3 Advise. Tillsammans får bolagen en större erfarenhetsbas och möjlighet att hjälpa kunderna med spetskompetens inom fler områden. Anders Bergsten är VD för det nya bolaget.

— Det känns spännande att vi nu kan lansera B3 Complete och vi ser fram emot att få möta kunderna med ett bredare erbjudande inom systemutveckling, projektledning och digital transformation. Nu har vi en stark plattform för fortsatt tillväxt inom regionen Gävle-Dala, säger Anders Bergsten, VD för B3 Complete.

B3 Complete består idag av ett drygt tjugotal medarbetare med djup och bred kompetens i framkant inom teknik och metoder för att tillföra värde hos våra kunder. Ambitionen är att växa framöver. Bland kunderna finns bland andra Sandvik, Trafikverket och Lantmäteriet.

Vid frågor, kontakta gärna:
Anders Bergsten, VD för B3 Complete, 070 290 46 26
Jörgen Samuelsson, Affärsområdeschef B3 Consulting Group, 0733-21 05 00.

Kontakta oss