Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

rapsfalt

B3 tilldelas nytt ramavtal med Jordbruksverket

B3 Consulting Group har fått förtroendet som ny ramavtalsleverantör till Jordbruksverket. Ramavtalet innefattar IT-konsulttjänster inom systemutveckling och systemförvaltning och gäller initialt under två år.

— Myndigheter är en viktig kundgrupp för oss på B3 och vi gläder oss åt möjligheten till ett nytt samarbete med Jordbruksverket, en viktig expertmyndighet i Sverige. B3 har under de senaste åren investerat i att stärka den lokala närvaron och har idag med specialistbolaget B3 Reach, stark förankring med vassa systemutvecklare i Jönköping där Jordbruksverket har sitt huvudkontor, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

— Jordbruksverket är en mycket viktig kund i regionen och det är verkligen kul att ytterligare kunna stärka B3s närvaro i Jönköping. Detta ger oss också möjlighet att växa ytterligare här i Jönköping med passionerade konsulter och vi räknar med att rekrytera flertalet nya medarbetare inom flera olika roller framöver, säger Yoppe Berglund, tf VD på B3 Reach.

Ramavtalet innefattar konsulttjänster i olika steg inom ledning och styrning, systemutveckling, verksamhetsutveckling, integration och förvaltning av system hos Jordbruksverket. Jordbruksverkets bedömning är att antal konsulttimmar kommer att vara ca 100 000 timmar per år under hela ramavtalsperioden, varav den största delen förväntas innefatta programmering.

Ramavtalet förväntas träda i kraft den 2021-03-01 varefter ramavtalet gäller i två år. Jordbruksverket har därefter möjlighet att förlänga ramavtalet i två år med ett år i taget, alternativt två år direkt.

För mer information, kontakta gärna Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group, telefon 070-899 36 70.

Kontakta oss