B3 startar nytt specialistbolag inom Business Intelligence och Data Science i Göteborg

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 28 FEB 2020
__

B3 startar nytt specialistbolag inom Business Intelligence och Data Science i Göteborg

B3 Consulting Group växer och utvecklas. B3 har under de senaste åren haft en stark tillväxt i Göteborgsregionen och stärker nu erbjudandet ytterligare med etableringen av specialistbolaget B3 Indes. B3 Indes hjälper kunderna med systemutveckling med särskilt fokus på att utveckla tjänster inom Business Intelligence, Data Science och Automation.

Många företag vill idag bli mer datadrivna och kunna dra fördel av den senaste utvecklingen inom bland annat Artificiell Intelligens. B3 Indes utvecklar lösningar som hjälper kunderna att öka intäkterna och skapa värde med grund i data, från ledningsnivå och hela vägen ut till kunder och partners. B3 Indes kan tillsammans med B3s övriga specialistbolag implementera lösningar både lokalt och i molnet och sedan ta ett helhetsåtagande för drift och underhåll.

– Det känns väldigt positivt att vi nu kan förstärka vår verksamhet i Göteborg med ett nytt specialistbolag som hjälper kunderna att göra det bästa med sin data. Det skapar nya affärsmöjligheter för såväl nya som befintliga kunder, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

Det nya specialistbolaget är ett starkt komplement till B3s befintliga bolag i Göteborg som har fokus på införande av Cloudteknologi och säkerhet i molnet samt verksamhetskonsulter inom Vårdsektorn. B3 har under de senaste två åren fördubblat sin verksamhet i regionen och har nu med etableringen av B3 Indes ett brett erbjudande för att hjälpa kunderna att skapa morgondagens möjligheter inom digitalisering och verksamhetsutveckling.

– Indes är en fäktningsterm som innebär att intuitivt kunna reagera på vad som kommer och göra rätt sak vid rätt tidpunkt genom att vara väl förberedd. Det passar bra in på vad vi hjälper våra kunder att åstadkomma. Vi utvecklar lösningar för att effektivt använda och få ut värdet ur den data de har, exempelvis med Business Intelligence, eller AI. Beslutsfattandet blir bättre och de kan agera i framkant och skapa sig ytterligare konkurrensfördelar, säger Kasper Aase, VD för B3 Indes AB.

För mer information, kontakta gärna:
Sven Uthorn, VD och Koncernchef, 070-899 36 70
Kasper Aase, VD B3 Indes, 070-639 03 90

__
KASPER AASE OCH CHRISTIAN LAURITZEN, B3 INDES AB
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!