Fullsatt frukost om framtidens digitala kundmöte

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 23 OKTOBER
__

Fullsatt frukost om framtidens kundmöte

Imorse arrangerades ett frukostseminarium om framtidens kundmöte i en digital värld på B3. Många deltagare samlades i tidig morgonstund för att få lyssna till tre inspirerande gästtalare som leder den digitala utvecklingen i sina organisationer mot framtidens kundmöte.

Jenny Gejke, chef för utvecklingen av SJs digitala kanaler, berättade om den digitala resa som SJ har gjort och hur de jobbar kunddrivet med att utveckla den digitala upplevelsen både inför och under resan, men även efteråt. Jenny gav även exempel på komplexiteten i att utveckla en bra kundrelation digitalt när även många andra faktorer påverkar upplevelsen, bland annat dåligt väder och servicen ombord på tåget.

Pernilla Aspenberg, chef för avdelningen Kundmöte hos AMF, berättade om AMFs digitala organisation där de bland annat idag jobbar med olika kundströmmar utifrån kundernas situation för att leverera värde. Det har varit en stor omställning till att börja arbeta i dessa värdeströmmar men idag hjälper det AMF att ha ett helhetsperspektiv där alla medarbetare arbetar tillsammans i samma riktning och mot gemensamma mål.

Gunilla Dyrhage, chef för Digitala Tjänster och Kundservice inom privatmarknad hos Arbetsförmedlingen, berättade om sitt arbete med att bygga upp en organisation som kan utveckla det digitala kundmötet i en organisation och tid som präglas av stor förändring samt vikten av att ha en kultur inom organisationen för att åstadkomma utveckling.

Seminariet modererades av Patrik Blomberg på B3 Alenio och inleddes av Sven Uthorn, VD och koncernchef på B3.

Tack till alla gäster för en inspirerande morgon med många spännande insikter och trevliga möten.

__
JENNY GEJKE, GUNILLA DYRHAGE OCH PERNILLA ASPENBERG
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!