B3 inleder nytt samarbete med Celonis

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 2 APRIL 2020
__

B3 inleder nytt samarbete med Celonis

B3 Consulting Group har inlett ett samarbete med Celonis som utvecklar en av de ledande plattformarna inom Process Mining och hjälper företag och organisationer att analysera deras processer.

Process Mining är ett sätt att analysera och visualisera stora datamängder som bygger en kombination av tekniker, bl.a. maskininlärning och artificiell intelligens. Celonis Intelligent Business Cloud kartlägger samtliga verksamhetsprocesser inom organisationen och ger beslutsfattare en överblick över hela verksamheten. Analysen ger förslag på arbetsuppgifter som kan automatiseras och effektiviseras, vilket i sin tur leder till besparingar i både pengar och tid, tid som istället kan läggas på mer värdeskapande arbetsuppgifter.

Partnerskapet innebär att B3 nu kan utveckla lösningar på Celonis plattform och hjälpa kunderna att effektivisera och automatisera deras processer.

— Process Mining skapar helt nya möjligheter för processautomatisering. Företag som vill digitalisera verksamheten och rationalisera sina processer kan få stor vägledning genom Celonis interaktiva plattform som visualiserar processflöden inom organisationen istället för att använda statisk data. B3 Consulting Group och Celonis hjälper våra kunder att lägga till ett intelligent lager som samlar data från underliggande verksamhetssystem för att visualisera processflöden inom hela organisationen, över avdelningsgränser, geografiska avstånd och mellan olika verksamhetssystem, säger Filippo Cappellaro på B3 Squadra, B3s specialistbolag som hjälper företag och organisationer att utveckla lösningar med RPA och automatisering.

Event om Process Mining
Vill du veta mer om Process Mining? Välkommen att delta i eventet Celosphere Live 2020 som en inblick i Process Mining och hur andra företag använder Celonis för att driva sin affärsoutveckling. Mer information och registering finns via denna länk

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!