B3 Consulting Group Sveriges näst bästa arbetsplats 2020

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 21 APRIL 2020
__

B3 Consulting Group är Sveriges näst bästa arbetsplats 2020

B3 Consulting Group tog idag hem en andraplats när Great Place to Work korade Sveriges bästa arbetsplatser 2020 vid en digital livesänd gala. Det innebär att B3 är utsedd till Sveriges näst bästa arbetsplats i kategorin stora företag med över 250 medarbetare. Dessutom är B3 det högst rankade konsultbolaget i samma kategori.

— Vi är oerhört stolta och glada över detta besked. För oss som konsultbolag är det helt avgörande att våra medarbetare trivs och vi strävar hela tiden efter att vara det bästa bolaget för konsulter inom IT och management. Att vi nu placerar oss på andra plats på årets lista ser vi som en bekräftelse på att vi lyckats uppfylla våra högt ställda mål, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

För att kvala in på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser måste företagen initialt få ett mycket bra resultat i GPTWs medarbetarundersökning Trust Index, där 94% av B3s medarbetare anser att B3 är en mycket bra arbetsplats i enkäten som genomfördes 2019. Som komplement har B3 därtill genomfört en Culture Audit, vilket är en omfattande genomlysning av hur bolaget arbetar för att ständigt utveckla verksamheten, förbättra för sina medarbetare och stärka kulturen i bolaget.

— Arbetet med att skapa en bra arbetsmiljö och kultur är en central och viktig fråga. Vi har ett stort fokus på våra värderingar energi, erfarenhet och olikheter samt att bygga en företagskultur präglad av frihet och entreprenörskap där konsulterna mår bra och utvecklas inom sina uppdrag. Det känns fantastiskt roligt att vi nu är Sveriges nästa bäst arbetsplats 2020, säger Tommy Sarenbrant, ansvarig för rekrytering och Employer Branding på B3 Consulting Group.

Det är tredje gången B3 placerar sig topp fyra i denna prestigefyllda tävling. B3 kom på fjärdeplats 2017 och tredjeplats 2016 som Sveriges bästa arbetsplats inom kategorin större företag med över 250 anställda.

För mer information, kontakta gärna: Tommy Sarenbrant, ansvarig för rekrytering och Employer Branding på B3 Consulting Group, telefon 0732-018 009.

Obs! Bilden är från arkivet och tagen vid ett tidgare tillfälle.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!