Stort intresse för B3s nya talangprogram Rising Stars

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 15 MARS 2019
__

Stort intresse för B3s nya talangprogram Rising Stars

I april startar den första omgången av Rising Stars, B3s nya talangprogram, som ger deltagarna en fantastisk möjlighet att på ett enda års utvecklas till en stjärnkonsult. Intresset för programmet har varit mycket stort med närmare 150 ansökningar. Efter en omfattande urvalsprocess har nu nio personer valts ut och kommer att gå den allra första omgången av Rising Stars.

Genom Rising Stars ger B3 juniora talanger en unik möjlighet att under ett intensivt år tillgodogöra sig erfarenheter och verktyg som lägger grunden för en konsultkarriär inom IT och Management. I tillägg till att jobba med intressanta uppdrag hos B3s kunder, kommer programdeltagarna även att genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 30 tillfällen. Dessutom sker även individuellt anpassad utbildning samt att alla deltagare tilldelas en mentor av B3s seniora konsulter.

Det är verkligen roligt att vi snart får starta den första omgången av Rising Stars och det gläder oss att intresset för programmet och för B3 har varit så stort. Många duktiga personer med intressant bakgrund har sökt och urvalet var inte helt enkelt, men nu har vi en bra mix av personer i olika åldrar och bakgrund som vi hälsar varmt välkomna till B3.

__
FREDRIK BLOMGREN, PROGRAMANSVARIG RISING STARS

Målet med programmet är att deltagarna ska lära sig allt om vad det innebär att vara konsult, från konsultmässighet och omvärldsbevakning till effektiv kommunikation, ledarskapsutveckling och agila arbetssätt för att ge några exempel. Det blir också träning i att lösa problem med största möjliga hänsyn till kundernas behov och önskemål.
– Vi hoppas att deltagarna i Rising Stars ska utvecklas som såväl personligt som professionellt och under året utvecklas till erfarna och trygga konsulter, nyfikna på att lära sig nya saker. Det ska bli väldigt spännande att följa utvecklingen, tillägger Fredrik Blomgren.

Vill du veta mer om Rising Stars? Kontakta gärna programansvarig Fredrik Blomgren. Vi är också alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna talanger, läs gärna mer och registrera dig på vår karriärsida.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!