B3 Healthcare Consulting

Bli kontaktadarrowIcon
B3 HEALTHCARE CONSULTING
__

B3 Healthcare Consulting

Din partner för e-hälsa och digitalisering inom den svenska vården.

Våra experter stöttar dig inom:
  • Projektledning
  • Implementering
  • Förstudier och förändringsledning
  • Test och förvaltning
  • Strategiarbete för e-hälsa och digitalisering
  • Upphandling
Tillsammans utvecklar vi vården

I Sverige har vi snart världens bästa lösningar för e-hälsa. Men det spelar inte någon roll hur bra lösningarna är, om de inte införs och används på rätt sätt.

På B3 Healthcare Consulting arbetar konsulterna som förstår hur det fungerar i vården, på riktigt. Vi stöttar dig som jobbar inom vården med digitalisering och e-hälsa. Vi är i dag väletablerade i Sverige när det gäller att förbättra svensk vård genom att använda digitaliseringens möjligheter.

Möjligheter med e-hälsa
Tillsammans med dig fokuserar vi på digitaliseringens möjligheter och ser bortom de tekniska lösningarna. Målsättningen är att skapa nytta för både patienter och vårdgivare. E-hälsa är en möjlighet, inte ett mål i sig.

Kort startsträcka i hela landet
Vi vill göra vården bättre, säkrare och gränslös. Så vill vi också ha det inom vårt eget konsultbolag. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och uppdrag i de flesta landsting och regioner. På så vis kan vi ha en kort startsträcka i nya uppdrag.

B3 HEALTHCARE CONSULTING

Vi förstår dina utmaningar

Behöver du stöd av en projektledare, förstudieledare eller förvaltningsledare? Då har du kommit rätt. De flesta av oss på B3 Healthcare Consulting är seniora konsulter med personlig verksamhetskunskap från hälso- och sjukvården. Vi representerar olika expertområden och förstår utmaningarna inom vården. Vi kan också stötta dig med att leda utbildningar och workshops, utföra tester eller arbeta med implementering.

Vi är personliga, passionerade, ödmjuka och gillar att bygga långvariga relationer. Tillsammans kan vi göra vården bättre.

LONA JUSTESEN, KONSULT

Vill du bli en i gänget?

Humor, glädje och värme har en framträdande roll hos oss. Vi gillar gemenskapen både mellan kolleger och kunder, att träffas och dela med oss av det vi kan. Vi kallar oss alltid personliga, passionerade, ödmjuka. Låter det som en beskrivning av dig? Hör gärna av dig till oss!

På B3 Healthcare Consulting har de flesta av oss en egen bakgrund inom vården, medan andra kan ha arbetat med projektledning eller verksamhetsförbättring. Det tror vi gäller dig också. Att du är lyhörd, ödmjuk, kommunikativ och drivande är också viktiga egenskaper. Du kan leda både dig själv och andra. Och du gillar utmaningar.

Vill du veta mer? Kika in på vår karriärsida >> Och följ oss gärna på Linkedin >>

NYHETSBREV
__

Läs vårt senaste nyhetsbrev

INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
VD B3 HEALTHCARE CONSULTING
__
Annette
Mårdbrink