Apotek Hjärtats sajt en av Sveriges bästa webbplatser enligt IDG

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 18 NOVEMBER 2020
__

Apotek Hjärtats sajt en av Sveriges bästa webbplatser enligt IDG

Apotek Hjärtat är med på topplistan när IDG utser Sveriges 100 bästa sajter och tjänster på nätet 2020. B3 Nuway har hjälpt Apotek Hjärtat på resan med att skapa en modern webbplats som möter morgondagens krav. Nu listas sajten som en av Sveriges fem bästa webbplatser inom vård & hälsa.

— Det är verkligen roligt att Apotek Hjärtats sajt har utsetts till en av Sveriges bästa webbplatser! B3 Nuway har tillsammans med Apotek Hjärtats egna utvecklingsteam arbetat intensivt under de senaste två åren för att skapa en modern sajt på en stabil plattform. Vi glädjer oss åt att få vara en del av det arbetet som nu uppmärksammas, säger Philip Svensson, Area Manager Stockholm på B3 Nuway.

Se hela topplistan här

Apotek Hjärtat har haft som ambition att skapa en stabil och skalbar plattform som kan möta konkurrens på en marknad som genomgår en stor digital transformation. Därtill fanns ett behov av att stärka det tekniska kunnandet internt för att stå bättre rustade inför framtida utmaningar. Kundbemötande och effektivisering var också i fokus. B3 Nuway fick i uppdrag att förstärka Apotek Hjärtats interna utvecklingsteam. B3 Nuway har, bland annat, genomfört arbete med fokus på devops, automatiska deployer och continuos integration. Läs vidare i vårt case om Apotek Hjärtat.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!