Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

B3 Vibe

B3 Vibe

Vårt kunnande, mod och ambitioner är vårt erbjudande – talanger som ger dig insikter och förutsättningar för att lyckas. Med stor mångfald och en inkluderande kultur gör vi skillnad, inte bara genom teknik. 

Digital transformation är utmanande. Vårt mål är att utmärka oss inom digital utveckling oavsett vilka utmaningar ni står inför. Genom att göra det hjälper vi er organisation att utmärka sig inom ert kompetensområde.

Vi är en digital partner som tar strategiarbetet från nuläge till önskat läge, genom att konkretisera affärsnyttan som ska uppnås. Vi omfamnar hela resan - från omvärldsbevakning, strategi & koncept till design och utveckling av digitala tjänster som accelererar kundupplevelsen och medarbetarupplevelsen.

Grit team
Grit team1

VI BYGGER MORGONDAGENS ORGANISATIONER OCH VARUMÄRKEN

Digital närvaro och användarupplevelse

Webb, e-handel, app, kommunikationsplattform eller intranät - med våra passionerade specialister tar vi fram de tjänster och verksamhetsstöd som krävs för att ni ska accelerera er kund- och medarbetareupplevelse. Som en oberoende partner har vi erfarenhet från att driva förändringsledning och digital utveckling utifrån en rad olika tekniska ramverk och plattformar. Vi utgår från era behov, förutsättningar och målbild i rekommendationen på passande lösning. Vi strävar alltid efter att utveckla tjänster som stärker er position, ert erbjudande och er digitala närvaro. Lösningarna ska vara användarvänliga, tillgängliga, skalbara och framtidssäkra.

Siktar ni på att skapa något banbrytande inom er bransch? Jobbar ni intensivt för att komma ikapp konkurrenter? Vill ni gasa på för att öka försprånget ni har ytterligare? Genom att lyssna och vara lösningsorienterade vill vi hjälpa er att förverkliga visionen - oavsett vilken typ av utmaning och möjlighet ni står inför.

Kravfångst

Vi översätter organisationens behov till en konkret kravspecifikation och skapar tydligt beslutsunderlag för val av lösning. Med en tydlig kravbild och målbild skapar vi förutsättningar för att uppnå önskat resultat, redan i starten av ett nytt projekt. Tillsammans identifierar vi alla möjliggörare för ett framgångsrikt projekt.

Digital design

Vi är övertygade om att det finns ett tydligt band mellan engagerande innehåll och en optimal användarupplevelse. Genom passion, nyfikenhet och kreativitet skapar vi innovativ design som omfamnar koncept och prototyper, grafiska profiler, tjänstedesign, UX och UI. Vi leder er från idé till verklighet.

Optimering

Genom datainsamling, användartester och analys skapar vi insikter för att kunna optimera era digitala tjänster efter lansering och under förvaltning. Efter att en produkt eller tjänst är lanserad startar det riktiga arbetet med att säkerställa att den skapar värde och nytta för användaren över tid.

Kontakta gärna mig FÖR MER INFORMATION

Hans
Danielsson

Kontakta oss