Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

INTERVJU

Jimmy To

Systemutvecklaren som brinner för wellness

Jimmy To är systemutvecklare på B3 Commit i Örebro. Därtill har han också rollen som Wellness leader och en viktig roll i att inspirera och bidra till B3s wellnesskoncept Team B3. Träffa Jimmy i en intervju.

Namn: Jimmy To
Roll på B3:
Systemutvecklare och wellness leader
Utbildning: Dataingenjörsprogrammet i Örebro Universitet
Intressen:
Spela futsal med B3-kollegor, tränare för barnens aktiviteter och umgås med familj och vänner.

Berätta om ditt uppdrag på B3

Jag har två roller på B3. Det primära är att jag jobbar som konsult på B3 Commit i Örebro där jag är lead developer på Epiroc och därtill har jag rollen som wellness-leader för hela koncernen. Det är två helt olika roller men jag trivs i den miljöväxlingen med att få göra olika saker.

Vad innebär rollen som wellness leader?

Jag valde först att bli wellness-ambassadör för Örebro för att få vara med och driva nya wellnessevenemang som passar oss i Örebro väl och det har uppskattats av kollegorna. För ett år sedan fick jag därefter frågan om att bli wellness-leader för koncernen där det framför alt handlar om att inspirera och hjälpa till på ett mer övergripande plan för att sprida Team B3-konceptet vidare.

B3s wellness satsning som erbjuder oss medarbetare att uppleva nya saker och träna tillsammans tycker jag är helt suverän.

JIMMY TO, SYSTEMutvecklare b3 commit och wellness leader

Berätta om Team B3 - hur funkar det?

Team B3 drivs av olika eldsjälar som verkligen brinner för wellness av olika slag och med stöttning från B3-koncernen blir det väldigt lätt att förverkliga sina idéer. Vilka aktiviteter som erbjuds av Team B3 på de olika orterna bestäms utifrån vad medarbetarna vill göra och tack vare det fantastiska arbete som våra ambassadörer utför för att både samla in information och realisera det.

Hur upplever du B3s kultur?

Jag trivs väldigt bra på B3. Jag tycker att alla är väldigt måna om varandra och drivna på att hitta på saker både på och utanför arbetstid. B3s wellness satsning som erbjuder oss medarbetare att uppleva nya saker och träna tillsammans tycker jag är helt suverän. Det bygger sammanhållning och vi har kul tillsammans.

Dela intervjun

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon

Kontakta oss