B3 rekryterar ny affärsområdeschef

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 22 AUG 2019
__

B3 rekryterar ny affärsområdeschef

Sofia Smedshammar har rekryterats som ny affärsområdeschef för B3s snabbast växande affärsområde Digital Innovation. Sofia har lång erfarenhet av IT, digitalisering och ledarskap inom konsultbranschen.

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och Management och har idag över 650 medarbetare. Nu rekryteras en ny affärsområdeschef för att vidareutveckla B3s erbjudande inom innovation och utveckling.

– Sofia Smedshammar förstärker B3 och affärsområdet Digital Innovation med ett starkt ledarskap och gedigen erfarenhet inom digitalisering och IT, vilket är viktiga tillgångar för B3s fortsatta tillväxt. Vi är verkligen glada att kunna hälsa Sofia välkommen till oss, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

– Jag ser mycket fram emot att få bidra till B3s fortsatta utvecklingsresa och nå framgång med nya kundsamarbeten tillsammans med fantastiska kollegor, säger Sofia Smedshammar.

Sofia Smedshammar har en civilekonomexamen inom internationell ekonomi och har arbetat som VD, affärsområdeschef och flera olika ledarroller inom IT-konsultbranschen i 20 år. Hon kommer närmast från rollen som VD för Riada. Dessförinnan har hon bland annat varit Director Business Consulting för Atos och Business Area Manager för Avega Group samt haft flera positioner inom CGI. Sofia tillträder sin tjänst på B3 den 26 augusti.

För ytterligare information kontakta:
Sven Uthorn, VD och koncernchef, 070-899 36 70