Rising Stars - Framtidens systemutvecklare

Ansök nuarrowIcon
SYSTEMUTVECKLARE
__

Du är framtidens utvecklare!

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och som brinner för backend, oavsett om det är Java, .NET, eller NodeJS alternativt älskar frontend och kan Angular, Vue och React. Eller är du lite udda och kan allt? Sök till vårt Rising Stars program nu!

Bli stjärnkonsult på B3!

En av Sveriges bästa arbetsplatser* erbjuder dig en gyllene chans att på ett enda år bli stjärnkonsult - och en viktig del av utvecklingen i digitaliseringens Sverige! Nu öppnar ansökan till 2020 års B3 Rising Stars-program!

Att ingå i det prestigefyllda B3 Rising Stars innebär en unik möjlighet att få kickstarta din karriär som B3-konsult inom systemutveckling. Programmet vänder sig primärt till dig som har något eller några års erfarenhet och som är nyfiken på konsultbranschen. Förutom chansen att få jobba med intressanta uppdrag hos spännande kunder, erbjuds du också en tillsvidareanställning.

Under året kommer du genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 25 tillfällen tillsammans med ditt Rising Stars-team. Utöver programmet kommer du att få utveckla din tekniska kompetens baserat på din individuella utvecklingsplan. En av B3s seniora stjärnkonsulter kommer vara din mentor under hela programmets gång.

Vårt mål är att du ska lära dig allt om vad det innebär att vara konsult, från ledarskapsutveckling till agila arbetssätt samt att lösa problem på bästa sätt. Vi vill också bidra till att du växer som individ, såväl personligt som professionellt.

Hos oss jobbar över 700 personer, varav över 250 utvecklare. B3 är ett bolag som prioriterar frihet och balans i livet och har vunnit priser för sitt wellnesskoncept. Vi tror på att medarbetare som mår bra, presterar bättre och satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget. Vi gillar att hitta på saker och arrangerar löpande olika aktiviteter, allt från cross fit till musikquiz. Hållbarhet är också ett ledord för oss på B3 och det gäller såväl vårt CSR-arbete, som hur vi jobbar med vår viktigaste tillgång – våra medarbetare. B3 fungerar som en bas för våra konsulter där de finner stöd och får möjligheter att umgås, lära sig nya saker och bygga på kunskap.

*Enligt Great Place To Work, greatplacetowork.se

Bli en del av vårt härliga gäng

Klicka på ”ansök nu”, svara på våra frågor nedan och skicka in din ansökan så snart du bara kan. Programmet kommer att starta i början av mars 2020, men urvalsprocessen startar redan nu och vi ser fram emot att få träffa just dig!

Du kan delta i B3 Rising Stars i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Örebro!

Ansök senast 31 januari 2020. Kontakta oss gärna på risingstars@b3.se om du har några frågor. Annars är det bara att starta resan!

ÄR DU NÄSTA RISING STAR?
__

Ansök redan idag!

Fakta om programmet
 • När börjar programmet?

  Vi drar igång säsongen i mars 2020.

 • Vem kan söka?

  Du som har något eller några års erfarenhet av systemutveckling, IT-infrastruktur eller management. Men är du nyexad och skaffat dig briljanta kunskaper så får du självklart söka.

 • Anställningsform?

  Tillsvidareanställning.

 • Vad gör du mellan utbildningsdagarna?

  Du är ute hos kunder och skapar magi.

 • Var kommer utbildningen ske?

  Stockholm

 • När är sista dag att söka?

  31 januari 2020