Rising Stars - B3s talangprogram

Bli kontaktadarrowIcon
RISING STARS
__

B3 Rising Stars

B3 Rising Stars är ett unikt program som tar dig på en spännande och utmanande resa. Parallellt med spännande uppdrag hos B3s kunder genomgår du ett gediget utbildningsprogram bestående av över 200 timmar av inspirerande föreläsningar och matnyttiga utbildningspass. Sök nu och häng med på resan!

Sök till B3 Rising Stars 2020 genom att välja ditt område nedan:
Bli stjärnkonsult på ett år!

Genom Rising Stars ger B3 juniora talanger en unik möjlighet att under ett intensivt år tillgodogöra sig erfarenheter och verktyg som lägger grunden för en konsultkarriär inom IT och Management.

Utöver att jobba med intressanta uppdrag hos B3s kunder, kommer du som programdeltagare även att genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 25 tillfällen. Dessutom sker även individuellt anpassad utbildning samt att alla deltagare tilldelas en mentor av B3s seniora konsulter.

Målet med programmet är att du ska lära sig allt om vad det innebär att vara konsult, från konsultmässighet och omvärldsbevakning till effektiv kommunikation, ledarskapsutveckling och agila arbetssätt för att ge några exempel. Det blir också träning i att lösa problem med största möjliga hänsyn till kundernas behov och önskemål.

Du ansöker till programmet genom att välja ditt område i rutorna ovan.

VI TROR PÅ
__
 • benefits-icon
  Frihet

  Hos oss har du stor frihet att påverka dina arbetstider och du kan även styra över dina ekonomiska medel genom vår flexibla lönemodell.

 • benefits-icon
  Wellness

  Medarbetare som mår bra presterar bra. Därför arrangerar vi regelbundet aktiviteter såsom yoga, simning och löpning för alla på B3.

 • benefits-icon
  Kompetens

  Här jobbar du med riktigt vassa och erfarna kollegor i spännande och utvecklande uppdrag. Du påverkar själv din egen vidareutbildning och nästa karriärsteg.

Sök till B3 Rising Stars 2020 genom att välja ditt område nedan:
TRÄFFA VÅRA B3 RISING STARS
__
ALEKSANDRA GERIC
__

”Ett mycket bra och inspirerande program”

KAY WIBERG
__

Scenteknikern som sadlade om till systemutvecklare

JONATHAN SOBIN
__

”Jättespännande att få lära sig helheten inom IT och management”

Nyfiken på B3? Kontakta oss!