Rising Stars - B3s talangprogram

Bli kontaktadarrowIcon
RISING STARS
__

Träffa våra Rising Stars

I slutet av april startade B3 Rising Stars, B3s helt nya talangprogam som vänder sig till mer juniora personer med siktet inställt på en karriär som konsult inom IT och Management.

B3 Rising Stars ger deltagarna en fantastisk möjlighet att på ett enda år utvecklas till stjärnkonsulter och genomgå ett omfattande utbildningsprogram. Intresset för att ansöka till programmet var mycket stort och efter en omfattande urvalsprocess har vi nu tio talanger med bra mix i kompetens och erfarenhet som deltar i B3 Rising Stars. På bilden här ser du hela gänget.

– Det känns jättekul att vi igång med Rising Stars! Vi har fått ihop ett riktigt skönt gäng av drivna och vetgiriga personer med skiftande bakgrunder som är fördelade inom B3s dotterbolag. De har gett oss ett fantastiskt tillskott av ny kunskap och energi. Hela koncernen fick dessutom tillfälle att lära känna dem litet bättre under vår konferensresa till Polen i maj. Jättekul! Berättar Fredrik Blomgren, programansvarig för B3 Rising Stars.

– Det är jättekul att få vara en av de första som får gå Rising Stars-programmet och därigenom ta del av all kunskap som finns inom B3. Jag ser fram emot att få använda det jag lär mig och sprida kunskapen vidare till andra, berättar Maria Källström, en av deltagarna i B3 Rising Stars

– Vetskapen om att B3 investerar i mig som konsult gör det till en ära att delta i Rising Stars-programmet och att få träffa alla andra deltagare och experter inom B3 gör resan mycket inspirerande. Jag ser fram emot att lära mig mer om både B3 och olika moment vi går igenom i programmet som effektiv kommunikation, ledarskap, IT och Informationssäkerhet m.m, berättar Edwin Bateni som också deltar i B3 Rising Stars.

Om B3 Rising Stars

Genom Rising Stars ger B3 juniora talanger en unik möjlighet att under ett intensivt år tillgodogöra sig erfarenheter och verktyg som lägger grunden för en konsultkarriär inom IT och Management. I tillägg till att jobba med intressanta uppdrag hos B3s kunder, kommer programdeltagarna även att genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 30 tillfällen. Dessutom sker även individuellt anpassad utbildning samt att alla deltagare tilldelas en mentor av B3s seniora konsulter.

Målet med programmet är att deltagarna ska lära sig allt om vad det innebär att vara konsult, från konsultmässighet och omvärldsbevakning till effektiv kommunikation, ledarskapsutveckling och agila arbetssätt för att ge några exempel. Det blir också träning i att lösa problem med största möjliga hänsyn till kundernas behov och önskemål.

LÄS MER OM RISING STARS
__
Nyfiken på B3? Kontakta oss!