Uppdaterat bokningssystem för trygg bioupplevelse på Filmstaden

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 2 JULI 2020
__

Uppdaterat bokningssystem för trygg bioupplevelse på Filmstaden

Äntligen kan alla bioälskare se film på Filmstadens biografer igen. Självklart på ett tryggt och säkert sätt som följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Med ett uppdaterat bokningssystem som säkerställer social distansering vid biljettbokning har Filmstaden nu öppnat upp både i Sverige och Norge. B3s specialistbolag Rebel and Bird är en av leverantörerna som har utvecklat uppdateringarna i bokningssystemet.

— Inför återöppningen av våra biografer var det en förutsättning att kunna erbjuda biljettbokning som hanterar den sociala distanseringen. Jag är mycket glad och stolt över det arbete som vi, tillsammans med Rebel & Bird, har gjort för att säkra detta, säger Jennie Granborn, Head of Digital på Filmstaden.

Genom att utveckla en uppdatering av platsväljaren ser systemet nu till att det inte går att boka fler än 50 platser per föreställning, oavsett hur stor biosalongen är. Och när gästen bokar sina biljetter, säkerställer platsväljaren att det inte går att boka platser för nära andra gäster. På så vis följs rekommendationen om säkert avstånd och både platser och rader lämnas tomma när så krävs. Stolarna runt de handikappanpassade platserna är alltid obokningsbara för att säkra tillgängligheten.

— Tack vare den nya uppdateringen av det befintliga bokningssystemet hamnar inte ansvaret för social distansering på gästen. När gästen köper sina biljetter, vet den att det är platser som uppfyller de restriktioner som finns och kan njuta av sin bioupplevelse på ett säkert sätt, säger Magnus Olsson, utvecklare på Rebel and Bird.

För mer information, kontakta gärna Jonas Elgquist, VD på Rebel and Bird, telefon 070-743 45 95.

Rebel and Bird är ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som utvecklar användarupplevelsen online och skapar nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!