Snabbare mobil upplevelse när Rebel and Bird utvecklar Filmstadens nya app

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 1 OKTOBER 2020
__

Snabbare mobil upplevelse när Rebel and Bird utvecklar Filmstadens nya app

Filmstadens app har byggts om från grunden och står nu på en helt ny teknisk plattform vilket både ger en stabilare och snabbare app-upplevelse. Appen har utvecklats av Rebel and Bird, ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som utvecklar användarupplevelsen online och skapar nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt.

— Appen ska vara det enklaste och snabbaste sättet för våra gäster att hålla koll på vad som går på bio och köpa biljetter. Så har det tyvärr inte varit under en tid. Därför känns det extra roligt att nu lansera vår nya app. Fokus i utvecklingen har varit prestanda och användarvänlighet - allt för att möta våra gästers förväntningar, säger Jennie Granbom, Head of Digital på Filmstaden.

Rebel and Bird har med ny design och teknik utvecklat Filmstadens app för att möjliggöra en snabbare upplevelse. I veckan lanserades den nya versionen. Den uppdaterade sökfunktionen i appen är snabbare och bättre och låter nu kunden söka på adresser, städer, biografer, genrer, skådespelare och röstskådespelare. Appen har även ett nytt köpflöde baserat på ett flertal användarstudier. Det resulterade i en helt ny vy där hela köpflödet samlas överskådligt för användaren.

— Det har varit en imponerande insats från teamet och tillsammans har de fått ihop en fantastisk lösning. Nu kommer Filmstaden på ett mycket enklare och effektivare sätt kunna driva tillväxt genom appen, säger Jonas Elgquist, vd på Rebel and Bird.

För mer information, kontakta Jonas Elgquist, VD på Rebel and Bird, telefon 070-743 45 95

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!