Rebel and Bird startar nytt samarbete med Bizzkit

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 14 DECEMBER 2020
__

Rebel and Bird startar nytt samarbete med Bizzkit

B3s specialistbolag Rebel and Bird startar nytt samarbete med Bizzkit för att skapa morgondagens innovativa e-handelsupplevelser.

Bizzkit är en e-handelsplattform med rötter i datahantering och med en vision om att skapa ett optimalt förhållande mellan data, innehåll, relationer och digital förvaltning. En plattform baserad på Microsoft-standardteknik, men som kan hantera de individuella företagens behov genom att vara flexibel.

— Bizzkit har gjort en spännande entré på den svenska marknaden och vi är mycket glada över att kunna presentera detta partnerskap. Bizzkit-plattformen möjliggör kraftfull skalning som passar perfekt i vår portfölj för e-handelssegmentet, säger Andreas Eriksson, försäljningschef på Rebel and Bird.

— Med Rebel and Bird har vi en väldigt stark partner. Deras ambitioner och engagemang är fantastiskt, vilket de två placeringarna på IDGs topplista Topp100 2020 är ett tydligt bevis på. Rebel and Bird har redan från början satt ribban högt med ambitionerna med ett specialiserat, internt Bizzkit-team, som kommer att hjälpa ännu fler av sina kunder till toppen av den svenska och nordiska e-handelsscenen. Vi är verkligen glada att välkomna Rebel and Bird som en lösningspartner och ser fram emot att samarbeta med dem, säger Patrick Swedén, Country Manager på Bizzkit.

För mer information, kontakta Andreas Eriksson, 070-311 86 22