Rebel and Bird nominerade till Svenska Designpriset 2020

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 10 SEPTEMBER 2020
__

Rebel and Bird nominerade till Svenska Designpriset 2020

B3s specialistbolag Rebel and Bird är nominerade till Svenska Designpriset 2020 i kategorin ”Digital - E-handel” för design av Gröna Lunds webbplats.

— Vi är verkligen glada och stolta över att vi återigen har blivit nominerade till Svenska Designpriset. Förra året tog vi hem silverpriset för arbetet med Kolmårdens webb. Att vi nu återigen är nominerade tillsammans med Parks and Resorts känns oerhört roligt och visar vilka möjligheter vi skapar tillsammans med våra kunder, säger Jonas Elgquist, VD på Rebel and Bird.

— Det känns fantastiskt att vara nominerade i år igen, denna gång för Gröna Lunds webbplats! Vi längtar efter att kunna öppna upp parken och därmed kunna aktivera alla delar av den nya sidan. Med den nya designen och plattformen kan vi fortsätta vår digitala gästupplevelse så att den matchar den fantastiska upplevelsen vi kan erbjuda i parken, säger Joanna Hammar, marknadsdirektör för Parks and Resorts.

Svenska Designpriset är en svensk tävling i design och kommunikation, öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och visuell kommunikation. 2019 vann Rebel and Bird silverpris i tävlingen för Kolmårdens webbplats. I år Rebel och Bird är nominerade i kategorin ”Digital - E-handel” för Gröna Lunds webbplats, ett arbete som drivits tillsammans med Parks and Resorts.

Den 14 öppnar röstperioden upp, då alla kan gå in och rösta på de nominerade bidragen via www.designpriset.se. Den 12 november presenteras sedan vinnarna av årets designpris 2020.

För mer information, kontakta gärna Jonas Elgquist på Rebel and Bird, telefon 070-743 45 95.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!