B3 startar nytt nätverk för mångfald och inkludering

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 5 FEB 2020
__

B3 startar nytt nätverk för mångfald och inkludering

Nu har B3 startat ett nytt nätverk, B3 Include, med fokus på att skapa en ännu mer inkluderande kultur och attrahera fler kvinnliga medarbetare till B3. Vid den första träffen samlades både kvinnor och män, på flera av B3s kontor, för att diskutera hur vi kan hur vi kan ta nya initiativ inom detta område.

— Mångfald och jämställdhet är viktiga frågor på B3 och vi strävar hela tiden efter lika villkor för både kvinnor och män. Men fortfarande domineras IT-branschen av män och vill vi nu höja våra ambitioner ytterligare. Genom att rekrytera, utveckla och behålla fler kvinnor, kommer B3 bli en ännu bättre mötesplats där vi skapar fler möjligheter tillsammans, säger Anne Ek, HR-chef på B3 Consulting Group.

Intresset för nätverket har varit mycket stort. Många av B3s medarbetare samlades vid den första träffen för att lyssna till inspirerande talare som Josefin Granding Larsson, COO, på den digitala byrån Rebel and Bird samt Jenny Dybedahl, säkerhetsexpert på B3 som också är engagerad i Pink Programming. Kvällens moderator var Kajsa Frisell. Därtill diskuterades olika sätt för att stärka kvinnliga anställda samt hur kollegor kan uppmuntra varandra till att rekommendera fler kvinnliga kandidater för rekrytering.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!