Ny webbplats driver ökad konvertering för Formpipe

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 23 APRIL 2020
__

Ny webbplats driver ökad konvertering för Formpipe

En modern sajt med tydlig struktur som driver ökad konvertering och merförsäljning online. Det är några av fördelarna när programvaruföretaget Formpipe lanserar ny webb. Webben är byggd av Rebel and Bird, B3s specialistbolag som utvecklar användarupplevelsen online och skapar nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt.

— Webbprojektet har varit en avgörande faktor i vårt varumärkesarbete för att kunna samla hela företaget som ett enat Formpipe. Genom att på webben tillgängliggöra hela vår produktportfölj för alla våra målgrupper, oavsett språk, ökar nu möjligheten till en stärkt positionering på våra fokusmarknader. Vår mission är att bygga värdefulla relationer mellan människor och data, vilket den nya webben nu möjliggör, säger Simon Gozzi, Brand Manager på Formpipe.

Formpipe grundades 2004 och skapar mjukvarulösningar som ger människor rätt information, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt. Formpipe har ett brett utbud av kunder i Sverige, Danmark, Storbritannien och många andra länder.

Målet för arbetet med den nya webbplatsen har varit att skapa en modern webb med tydlighet kring erbjudandet för att därmed kunna möjliggöra en ökad konvertering direkt på webben. Webbplatsen är skapad för att snabbt kunna ta besökaren från en stor överblick över alla lösningar till en specifik lösning skräddarsydd för just den kunden. Rebel and Bird har byggt webben i Episerver och även stöttat Formpipe i arbetet med att ta fram en med en innehållsstrategi med riktlinjer för tonalitet och innehåll för ökat tydlighet i kommunikationen.

— Det har varit spännande att få hjälpa Formpipe med att ta fram ett nytt digitalt kundmöte och att förtydliga deras erbjudande. Med en ny och modern sajt har Formpipe nu lagt grunden för att kunna driva en ökad konvertering och försäljning, säger Jonas Elgquist, VD för Rebel and Bird.

Och resultatet har inte låtit vänta på sig. Redan inom 24h efter att webben lanserades fick Formpipe fick sitt första lead på en produkt som tidigare inte varit tillgänglig i deras tjänsteportfölj på webben. Det blev en direkt utväxling på insatsen av en ny webbplats och digital marknadsföring.

För mer information, kontakta gärna Pelle Sten, Content Strategist på Rebel and Bird, telefon 0736-00 15 41.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!