Niklas Andersson ny försäljningschef inom B3s affärsområde AO Cloud & Technology

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 16 JUNI 2020
__

Niklas Andersson ny försäljningschef inom Cloud & Technology

Den 9 juni tillträdde Niklas Andersson rollen som ny försäljningschef inom B3s affärsområde Cloud & Technology. Han kommer närmast från konsultbolaget Webstep. Niklas har över 20 års erfarenhet inom IT-branschen och har tidigare bland annat jobbat med försäljning på Init, innan bolaget blev en del av B3. Nu ser han fram emot den nya rollen på B3 och berättar mer i en intervju

Vad var det som lockade med B3?
— Efter över 10 år på bolaget Diversify som delägare, som senare kom att bli Webstep, kände jag att det var dags för nya utmaningar. Jag ville gärna komma till ett större bolag inom IT-konsultbranschen med bredare verksamhet och större möjligheter och eftersom jag kände till B3 väl sedan tidigare kändes denna roll mycket spännande. Jag ser fram emot att få utveckla relationen både med befintliga kunder och nya potentiella kunder. Jag tilltalas även mycket av B3s kultur och satsningen på wellness.

Jag ser fram emot att få utveckla relationen både med befintliga kunder och nya potentiella kunder. Jag tilltalas även mycket av B3s kultur och satsningen på wellness.

__
NIKLAS ANDERSSON, FÖRSÄLJNINGSCHEF INOM AO CLOUD & TECHNOLOGY

Vad kommer du göra i din nya roll?
Jag kommer jobba brett med försäljning och affärsutveckling inom affärsområdet Cloud & Technology, men givetvis också i samarbete andra kollegor inom B3. Det är en ny roll så det känns spännande att få vara med och utveckla den.

Vad står först på agendan?
Det är naturligtvis annorlunda att börja ett nytt jobb under en pågående pandemi, men hittills har det fungerat bra med digitala startmöten och introduktion. Nu är det stort fokus på att komma igång, lära mig mycket om verksamheten och kunderna. Jag ser fram emot att lära känna B3 och mina nya kollegor närmare och naturligtvis också alla kunder.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!