Jens Rutgersson ny VD för B3 Networks

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 14 DECEMBER 2020
__

Jens Rutgersson ny VD för B3 Networks

Kundernas behov av nätverks- och säkerhetsexperter ökar och B3 har under året stärkt och utvecklat sitt erbjudande inom området genom specialistbolaget B3 Networks. Nu tillsätts Jens Rutgersson som ny VD för B3 Networks, för att leda verksamheten och medarbetarna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

— Det känns väldigt spännande och roligt att nu få leda B3 Networks. Säkerhet blir allt viktigare i den snabba digitaliseringen med molntjänster, mobilitet, 5G m.m. som starka drivkrafter. Jag ser fram emot att både kunna hjälpa kunderna med lösningar som tacklar dessa utmaningar på ett bra sätt och att få leda och utveckla våra duktiga medarbetare, säger Jens Rutgersson.

Jens Rutgersson har en lång och bred bakgrund från konsultbranschen och roller inom såväl teknik och projektledning som ledarskap. Han kommer närmast från Telenor Inpli och en roll som regionchef för Väst och sammanhållande för nät- och säkerhetskonsulterna på nationell nivå. Innan dess ansvarade han för Cloud-konsulter och projektledare på Iver. Jens började på B3 i augusti 2020 som konsultchef och är nu VD för B3 Networks från och med den 1 november. B3 Networks har ett 15-tal experter inom säkerhet och nätverk i Stockholm, Göteborg och Malmö.