Jenny Sjöholm blir ny VD för B3 Consulting Sundsvall

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 19 MARS 2020
__

Jenny Sjöholm blir ny VD för B3 Consulting Sundsvall

B3 Consulting Sundsvall är väl etablerade på konsultmarknaden i Sundsvall med ett 30-tal expertkonsulter inom bland annat Business Intelligence och Databasadministration. Nu tillsätts Jenny Sjöholm som ny VD för B3 Consulting Sundsvall från den 1 april 2020.

Jenny Sjöholm har lång erfarenhet inom bland annat projektledning och systemutveckling och kommer att leda Sundsvall i den fortsatta utvecklingen tillsammans med ett erfaret ledningsteam.

— Det känns verkligen positivt att Jenny Sjöholm nu tar över VD-rollen för B3 Consulting i Sundsvall när Patrik Norlander väljer att gå vidare till nya utmaningar. Jenny har bred kompetens och en gedigen erfarenhet från IT-konsultbranschen. Dessutom är hon en erfaren ledare och mycket uppskattad kulturbärare, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag med erfarna konsulter inom IT och Management. B3 etablerades i Sundsvall 2004 av Patrik Norlander som lett och utvecklat bolaget sedan dess. Verksamhetsområdet är brett med ett 30-tal konsulter inom projektledning, javautveckling, kravfångst, test, BI, DBA m.m. Bland kunderna finns bland annat CSN, Försäkringskassan, Bolagsverket och Biometria.

— Jag är otroligt glad för att fått förtroendet leda B3s verksamhet i Sundsvall. Jag brinner för B3 och den fina gemenskap vi har och jag kommer ha stort fokus på att förvalta det fantastiska bolag som Patrik Norlander byggt upp. Jag känner också ett stort stöd från mina kollegor och ledningsteamet och ser fram emot att få fortsätta skapa nya möjligheter tillsammans, säger Jenny Sjöholm.

Jenny Sjöholm har jobbat på B3 Consulting i Sundsvall sedan 2013 med inriktning på projektledning av större verksamhetsprojekt. Hon har också varit affärsenhetsansvarig för Business Intelligence & Databaser sedan 2017. Jenny har tidigare arbetat i roller som bland annat projektledare, systemutvecklare och testare på konsultbolag som Sogeti och Cap Gemini. Jenny Sjöholm blir VD för B3 Consulting Sundsvall från och med den 1 april 2020.

För mer information, kontakta gärna:
Sven Uthorn, VD och Koncernchef, 070-899 36 70.
Jenny Sjöholm, VD B3 Consulting Sundsvall, 070-268 57 97.