B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Valmyndigheten

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 28 MAJ 2020
__

B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Valmyndigheten

B3 Consulting Groups specialistbolag B3 Init har som enda leverantör, tillsammans med Cybercom Sweden som ramavtalsleverantör, fått tilldelning i Skatteverkets upphandling för IT-stöd till Valmyndigheten.

Ramavtalet avser uppdragstjänster inom IT-Infrastruktur och teknik. Uppdraget innefattar utveckling, anpassning, drift och förvaltning av Valmyndighetens IT-stöd för valadministration, ett IT-stöd som Skatteverket ansvarar för åt Valmyndigheten. Avtalet gäller till att börja med i två år med start den 1 oktober 2020.

— Valmyndigheten har en viktig roll för genomförandet av val och landsomfattande folkomröstningar i Sverige vilket kräver effektiva och säkra IT-tjänster. Vi är verkligen glada för det förnyade förtroendet och att vi fortsatt får utveckla moderna IT-tjänster för Valmyndigheten, säger Måns Wallén, VD för B3 Init.

— Ett långt och givande samarbete mellan B3 Init och Cybercom Sweden har möjliggjort framgång i att vinna uppdraget. Att leverera tjänster med tydlig hållbarhetseffekt är en grundpelare i vår affär och att kunna göra det tillsammans med andra ser vi som en självklarhet för att nå Agenda 2030, säger Eva Aronsson, KAM på Cybercom Sweden.

B3 Init har deltagit i flera uppdrag avseende utveckling, drift, förvaltning och anpassning av Valmyndighetens IT-stöd för valadministration sedan 2000, ett arbete som fortfarande pågår. Uppdraget har upphandlats på ramavtalet som avser uppdragstjänster inom IT Infrastruktur och teknik, mellan Cybercom Sweden och Skatteverket. Avtalsperioden gäller 2020-10-01 till och med 2022-09-30, med option på förlängning på upp till ytterligare 2 år.

För mer information, kontakta gärna Måns Wallén, VD för B3 Init, telefon 0733-28 81 00.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!