B3 får förnyat förtroende som leverantör åt Skatteverket - Nyhet

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 11 NOVEMBER 2020
__

B3 får förnyat förtroende som leverantör av IT-stöd till Skatteverket

B3 Consulting Groups specialistbolag B3 Init har som enda leverantör, tillsammans med Cybercom som ramavtalsleverantör, fått tilldelning i Skatteverkets upphandling för IT-stöd. Uppdraget avser tjänster inom IT-Infrastruktur och teknik samt förvaltning och releasehantering av Skatteverkets PaaS-tjänst, Platform as a Service. Uppdraget gäller i två år med start den 1 januari 2021.

— Vi har haft ett gott samarbete med Skatteverket under många år och vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet. Skatteverket är en central och samhällsviktig myndighet i Sverige och vi ser fram emot att fortsatt få utveckla moderna och effektiva IT-tjänster för Skatteverket, säger Måns Wallén, VD för B3 Init.

B3 Init har sedan 2012 kontinuerligt drivit och deltagit i ett flertal olika uppdrag gällande förvaltning av Skatteverkets generella UNIX tillägg (SGUT), idag benämnt PaaS-tjänster. Uppdragen har utförts både genom eget leveransavtal med Skatteverket och som underleverantör till Cybercom. Det nya uppdraget gäller i två år med start den 1 januari 2021 och därefter möjlighet till två förlängningsperioder om vardera ett år, vilket innebär att uppdragstiden kan bli fyra år som längst.

För mer information, kontakta gärna Måns Wallén, VD för B3 Init, telefon 0733-28 81 00.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!