B3 vinner nytt uppdrag att automatisera verksamhetsprocesser med RPA

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 27 MAJ 2020
__

B3 vinner nytt uppdrag att automatisera verksamhetsprocesser med RPA

B3 Consulting Group har som enskild leverantör fått tilldelning i en upphandling av RPA-tjänst för automatisering av verksamhetsprocesser för en av Stockholms större kommuner. Uppdraget innebär att B3s specialistbolag, B3 Automate, kommer att automatisera processerna inom kommunen med hjälp av RPA, Robotic Process Automation. Uppdraget sträcker sig över tre år och värdet beräknas uppgå till 5,3 MSEK under avtalsperioden.

— Vi är mycket glada för det nya samarbetet och att vi får hjälpa en av Stockholms större kommuner att skapa nya möjligheter med automatisering. B3 har de senaste åren stärkt kompetensen inom RPA och har idag ett starkt team med experter som hjälper kunderna med processautomatisering, från rådgivning och utveckling till förvaltning och RPA-plattform som tjänst, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

— Att automatisera verksamhetsprocesser med hjälp av RPA ger idag stora möjligheter till att effektivisera manuella rutiner och därmed frigöra både tid och pengar som läggas på mer värdeskapande arbetsuppgifter. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa kommunen att automatisera och modernisera sina arbetssätt och att få vara deras partner längs hela resan, säger Klas Fokine, VD för B3 Automate, B3s specialistbolag som genom teamleveranser skapar nya möjligheter inom RPA och automatisering.

Uppdraget innefattar hela kedjan inom RPA med utveckling, förvaltning och kunskapsstöd samt tillhandahållande av automatiseringsprogramvara. Avtalet gäller inledningsvis i tre år och kan därefter förlängas i maximalt tre år till (2+1 år).

B3 Automate är ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter med automatisering och RPA, hela vägen från rådgivning, analys och utveckling till förvaltning och RPA-plattform som tjänst.

För mer information, kontakta Klas Fokine, VD för B3 Automate, telefon 0761-01 83 25.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!