B3 inleder nytt samarbete med Transportstyrelsen i Örebro

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 30 JUNI 2021
__

B3 inleder nytt samarbete med Transportstyrelsen i Örebro

B3 Consulting Group AB (publ) har tilldelats nya möjligheter att få samarbeta med Transportstyrelsen i Örebro som partner till R2M Group AB genom en upphandling. Upphandlingen avser erfarna systemutvecklare till ett av Transportstyrelsens mest prioriterade projekt USB, Uppbörd och sidoordnad bokföring, under en period av drygt fyra år.

— Vi gläds åt möjligheten att återigen få samarbeta med Transportstyrelsen, en samhällsviktig myndighet med omfattande verksamhet i vår region. Genom B3 Commit som lokalt specialistbolag har B3 Consulting Group de senaste åren ökat sin leveranskapacitet i Örebro med starka team inom systemutveckling. Det möjliggör den här typen av leveranser och vi ser fram emot att få delta i utvecklingsprojektet hos Transportstyrelsen, säger Olov Leijonborg, VD för B3 Commit.

Projektet ska införa en ny och förbättrad systemlösning för hantering av skatter och avgifter inom vägtrafikområdet där Transportstyrelsen behöver stöd av erfarna systemutvecklare. Arbete sker inom agila team med både systemutveckling och förvaltning samt andra förkommande uppgifter. Avropsavtalet gäller i drygt fyra år under perioden 2021-10-04 till 2025-12-31 med möjlighet till förlängning.

För mer information, kontakta gärna Olov Leijonborg, telefon 070-714 00 67.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!