B3 Consulting Group erhåller certifiering från Great Place to Work

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 17 FEBRUARI
__

B3 erhåller certifiering från Great Place to Work

B3 Consulting Group har återigen blivit certifierat enligt Great Place to Work® internationella standard och är nu med i årets rankningsprocess för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. Certifieringen gäller i 12 månader och innebär att B3 uppfyller Great Place to Works krav på kulturskapande aktiviteter samt genomför en omfattande utvärdering av medarbetarnas trivsel och upplevelse av sin arbetsplats.

— Vi är otroligt stolta och glada för detta besked. Nöjda medarbetare är vår allra viktigaste tillgång och vi strävar hela tiden efter att vara det bästa bolaget för konsulter inom IT och management. Det ligger mycket hårt arbete bakom att vi nu får denna certifiering och vi ser den som ett kvitto på att lyckats uppfylla våra högt ställa mål, säger Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer på B3 Consulting Group.

Arbetet med att skapa en god arbetsplatsmiljö och kultur är en central och viktig fråga för såväl B3 Consulting Groups ledningsgrupp som övriga bolag och chefer inom koncernen. B3 Consulting Group har deltagit i Great Place to Works (GPTW) certifieringsprocess flera gånger och kom på fjärdeplats 2017 och tredjeplats 2016 som Sveriges bästa arbetsplats inom kategorin större företag med över 250 anställda.

Utvärderingen som ligger till grund för certifieringen innebär att B3s medarbetare har svarat på GPTWs medarbetarundersökning Trust Index och att B3s ledningsgrupp har genomfört en omfattande genomlysning, Culture Audit, av hur bolaget arbetar för att ständigt utveckla verksamheten, förbättra för sina medarbetare och stärka kulturen i bolaget.

För mer information, kontakta gärna Tommy Sarenbrant, 0732-01 80 09.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!