Sjunde upplagan av Tech Day By Init

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 29 NOV 2019
__

Sjunde upplagan av Tech Day by Init - en heldag med tekniker i fokus

Internetaccess, Marchine Learning och Anti-patterns inom open source. Det var några av ämnena på agendan när den sjunde upplagan av Tech Days by Init arrangerades på World Trade Center den 28 november.

Tech Day by Init är konferensen av tekniker, för tekniker och med tekniker som arrangeras årligen av B3 Init.

130 personer samlades den 28 november för en heldag fylld av intressanta presentationer runt aktuella teknikfrågor med inspirerande talare. Talarna var både svenska och internationella och berörde många aktuella frågor inom ett brett spektrum. Publiken fick bland annat lyssna till Pia Fåk Sunnanbo som berättade om hur man som utvecklare kan rädda klimatet, Anna Caracolias som förklarade varför det är viktigt att mäta internetaccess och David Bauman som gjorde en spaning kring framtid, teknik- och samhällstrender. Därtill talade Christoffer Jerkeby om Command Injection in F5 iRules och Rolf Andersson och Pablo Landherr berättade om fullskalig simulation av elektroniska finansiella handelssystem.

I pauserna fördes många engagerade samtal mellan gamla bekanta samtidigt som nya kontakter knöts. Dagen avrundande därefter med mingel på B3.

— Stort tack till alla som deltog i årets upplaga av Tech Day by Init och särskilt tack till alla våra gästtalare. Det är som alltid så inspirerande att få träffas och lära sig många nya saker. Tech Day by Init har verkligen blivit en tradition och vi ser redan fram emot nästa gång, säger Måns Wallén, VD på B3 Init.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!